Wildseizoen Ardennen

Heerlijk eten in een prachtige omgeving

Vanaf oktober is het Wildseizoen Ardennen geopend. Dit betekent dat je heerlijk kunt genieten van culinaire hoogstandjes op het gebied van wild. Wanneer je houdt van heerlijk eten, is een bezoek aan de Ardennen zeker de moeite waard. 

Genieten van heerlijk eten en een prachtige omgeving

Het wildseizoen is geopend van 15 oktober tot 31 december. Dit is de periode dat het jachtseizoen in de Ardennen geopend is. Vele restaurants hebben hierdoor vers wild vlees op het menu staan.

Dit houdt vooral in dat je heerlijk kan genieten van wildgerechten gemaakt van bijvoorbeeld hert, eend of konijn. Tijdens een romantisch diner met z’n tweetjes of gezellig etentje met vrienden. De gerechten worden vers en op een bepaalde manier klaargemaakt waardoor de smaak van het vlees optimaal tot zijn recht komt. Het wild wordt vaak dezelfde dag gegeten als dat het geschoten is, en dit proef je! De heerlijke smaaksensatie van wildgerechten zorgt ervoor dat er elk jaar weer mensen terug komen naar de Ardennen.

Wildseizoen Ardennen bij L’Eau Rouge

De Ardennen zijn in deze periode niet alleen aantrekkelijk vanwege de culinaire wildgerechten. Het seizoen is ook in trek vanwege de prachtige natuur van de herfst. De natuur in de Ardennen kleurt langzaam rood en paddenstoelen komen tevoorschijn. Hierdoor krijgen de Ardennen een bijzonder sprookjesachtige uitstraling. Camping l’Eau Rouge ligt verscholen in de natuur van de Belgische Ardennen nabij het plaatsje Stavelot.

Hier kan je naar hartelust kamperen of een chalet reserveren tijdens het wildseizoen. Tijdens jullie verblijf, kan je verschillende activiteiten doen zoals bijvoorbeeld vissen, boogschieten, fietsen, wandelen of kanoën.

Direct reserveren

KAMPEREN OP DE CAMPING

Alle ingrediënten voor het echte kampeergevoel vind je bij ons. Ruime plaatsen met een elektriciteitsaansluiting van 10 AMP en bovendien de prachtige natuurlijke omgeving van een rustige camping in de Belgische Ardennen.

Iets meer luxe? Wij verhuren ook leuke chalets!

Chalet huren Kamperen