Weekendje weg Ardennen

Wilt u graag een weekendje weg Ardennen? U zult verbaasd zijn dat er zulke mooie natuur is vlakbij de Nederlandse grens. Binnen enkele uren rijden bevindt u zich al op een echte vakantiebestemming in een totaal andere omgeving. Ideaal voor een heerlijk weekendje weg.  

Weekendje weg Ardennen

In de prachtige bosrijke natuur van de Ardennen vind u camping L'Eau Rouge. Deze kindvriendelijke camping heeft een prachtige speeltuin voor de kinderen en een ruime kantine met gezellig terras. Voor de actieve mensen is er op en rondom de camping van alles te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld fietsen via het Ravel netwerk, maar natuurlijk ook heerlijk wandelen in de prachtige natuur. Op steenworp afstand van de camping vind u F1 circuit Spa Francorchamps. In 2017 kunt u op dit circuit genieten van verschillende races zowel op het gebied van Formule 1 als bike races. Op de camping is overal WIFI aanwezig en is zijn er diverse sportvelden waar u kunt voetballen en volleyballen. Voor de kinderen hebben we in de bouwvak en meivakantie een super enthousiast en gezellig recreatie team. Dit team organiseert onder andere sporttoernooitjes, droppings, wandelingen en spooktochten. 

Weekendje weg Ardennen

Geen zin in kamperen, kies dan voor een stacarvan type chalet

Het is helaas niet altijd warm en droog in de Ardennen en daarom bieden wij ook stacaravans aan. Deze chalets zijn huiselijke en ruim ingericht en zijn voor 4 of 6 personen. U dient wel met een aantal zaken rekening te houden zoals dat elke chalet 1 parkeerplaats heeft. Heeft u meerdere auto's dan kunt u er voor kiezen om deze op de parkeerplaats te parkeren. Voor de chalets dient u zelf beddengoed en kussens mee te nemen. De prijzen voor deze chalets zijn inclusief verbruik van gas, elektriciteit, water en inclusief alle heffingen. 

Tarieven kampeerplaatsen

Tarieven stacaravan type chalets

Tarieven lastminutes