Weekendje weg Ardennen

Ontspannen weekendje weg in de Ardennen bij campig L'Eau Rouge

Boek nu een ontspannen weekendje weg in de Ardennen bij camping L'Eau Rouge. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren betaald u voor 3 nachten slechts de prijs voor 2 nachten.  

Camping L'Eau Rouge

In de prachtige bosrijke natuur van de Ardennen vind u camping L'Eau Rouge. Deze kindvriendelijke camping heeft een prachtige speeltuin voor de kinderen en een ruime kantine met gezellig terras. Voor de actieve mensen is er op en rondom de camping van alles te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld fietsen via het Ravel netwerk, maar natuurlijk ook heerlijk wandelen in de prachtige natuur. Op steenworp afstand van de camping vind u F1 circuit Spa Francorchamps. In 2017 kunt u op dit circuit genieten van verschillende races zowel op het gebied van Formule 1 als bike races. Op de camping is overal WIFI aanwezig en is zijn er diverse sportvelden waar u kunt voetballen en volleyballen. Voor de kinderen hebben we in de bouwvak en meivakantie een super enthousiast en gezellig recreatie team. Dit team organiseert onder andere sporttoernooitjes, droppings, wandelingen en spooktochten. 

Geen zin in kamperen, kies dan voor een stacarvan type chalet

Het is helaas niet altijd warm en droog in de Ardennen en daarom bieden wij ook stacaravans aan. Deze chalets zijn huiselijke en ruim ingericht en zijn voor 4 of 6 personen. U dient wel met een aantal zaken rekening te houden zoals dat elke chalet 1 parkeerplaats heeft. Heeft u meerdere auto's dan kunt u er voor kiezen om deze op de parkeerplaats te parkeren. Voor de chalets dient u zelf beddengoed en kussens mee te nemen. De prijzen voor deze chalets zijn inclusief verbruik van gas, elektriciteit, water en inclusief alle heffingen. 

Meer informatie over onze chalets en direct reserveren

Heeft u nog vragen opmerkingen of suggesties, neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Tarieven kampeerplaatsen

Tarieven stacaravan type chalets

Tarieven lastminutes