Wandelvakantie Ardennen

De Belgische Ardennen ontdekt u het beste met de voet. In de Ardennen vindt u veel verschillende wandelroutes waarmee u de mooiste natuurgebieden en wilde dieren tegenkomt. Zoekt u een wandelvakantie Ardennen? Midden in de prachtige Belgische Ardennen ligt Camping L'Eau Rouge. Vanuit onze camping kunt u de omgeving gaan verkennen!

De mooiste wandelroutes

wandelvakantie ardennen

In de ochtend wordt u wakker op camping L'Eau Rouge middenin de prachtige natuur. U geniet meteen van alle rust en de natuurgeluiden. Vanuit onze camping gaat u andere mooie natuurgebieden ontdekken. Zo kunt u vanuit de camping naar omliggende authentiekedorpjes wandelen, langs romantische riviertjes en indrukwekkende rotswanden. Tijdens uw wandeltocht komt u wellicht wilde zwijnen, buizerds, herten en andere wilde dieren tegen. Vanuit onze camping kunt u ook naar de prachtige grotten van Hotton wandelen. Waar u ook loopt, de omgeving is werkelijk prachtig.

Wandelvlonders

Tijdens uw wandelvakantie Ardennen kunt u vlakbij camping L'Eau Rouge verschillende wandelvlonders vinden. Deze ziet u in het bijzondere hoogveengebied in Oost-België. Voorheen is hier veel verloren gegaan door een bosbrand. Gelukkig is veel flora en fauna hersteld en zijn veel wandelvlonders vervangen.

Wandelen in Stavelot

In de provincie Luik vindt u Stavelot. Het is een mooie stad met onder andere de indrukwekkende watervallen van Coo, het circuit van Francorchamps en de Hoge Venen. Hier kunt u mooi wandelen. Er zijn in Stavelot 28 wandelroutes die variëren tussen 2,5 en 13,5 kilometer.

Meer over wandelen in Stavelot

Camping L'Eau Rouge

Bij Camping L'Eau Rouge kunt u goed terecht voor een wandelvakantie Ardennen wanneer u echt van de natuur wilt genieten. De camping is gelegen middenin de prachtige natuur en staat in het teken van volkomen rust. De camping is vernoemt naar het riviertje L'Eau Rouge dat langs de camping slingert. De camping staat bekend om de netheid, de avontuurlijke activiteiten, het gezellige buitenzwembad en het plezier voor jong en oud.

Ontdek de camping!

Ook voor een visvakantie Ardennen of motorvakantie is camping l'Eau Rouge perfect!