Visvakantie Ardennen

Houdt u ook zo erg van vissen? De Belgische Ardennen is dé plek om te vissen. Hier vindt u prachtige riviertjes, kalme wateren, snelstromende rivieren en veel verschillende vissen. Camping l’Eau Rouge ligt in de omgeving van verschillende wateren en is hiermee ideaal voor een visvakantie Ardennen.

Vissen in de Ardennen

De Ardennen is een perfecte pek om de visspullen uit te pakken en dagenlang te vissen. Van de prachtige omgeving, de kalmte en de rust krijgt u geen genoeg. In de Ardennen vindt u veel verschillende plekken waar u kunt vissen. Hierdoor kunt u elke dag op verschillende plekken vissen en nieuwe plekken ontdekken. In de omgeving van camping l’Eau Rouge, dé Camping Belgische Ardennen, vindt u 33km aan gevarieerde parcours over de riviertjes Amblève, Eau Rouge, de Warche en Rechterberg. Dit maakt het vissen ontzettend leuk voor jong en oud!

visvakantie ardennen

Visvakantie Ardennen op camping l’Eau Rouge

Vissen in de Ardennen is ideaal te combineren met een heerlijke vakantie. Tijdens uw visvakantie Ardennen kunt u genieten van de prachtige natuur en ondertussen uw hobby of sport uitvoeren.  De Ardennen is namelijk geschikt voor zowel recreatief vissen en sportvissen. Op onze camping kunt u een visvergunning krijgen voor rivieren en vijvers in de omgeving. Wij werken namelijk samen met La Truite voor de verkoop van de visvergunningen.

Wanneer u thuis komt van het vissen kunt u terecht in uw eigen tent of stacaravan of in onze comfortabele chalets. Op onze kleine camping Ardennen vindt u schoon en modern sanitair, een grote speeltuin, gezellige kantine en terras, de mogelijkheid tot boogschieten en kunt u een frisse duik nemen in ons zwembad. Op onze camping kunt u goede service en een fijne sfeer verwachten. Op onze camping kunt u ook vragen naar leuke plekken om te vissen. Camping l’Eau Rouge is dan ook de ideale camping voor uw visvakantie Ardennen. Ook voor een wandelvakantie Ardennen of motorvakantie Ardennen is camping l'Eau Rouge ideaal.

Boek een visvakantie Ardennen in de zomervakantiemei vakantie, Hemelvaart en Pinksteren, weekendje weg Ardennen