Vakantiehuisje Ardennen

Een vakantiehuisje Ardennen, omdat niet iedereen van kamperen houdt en ondanks de prachtige natuur is het niet altijd warm en droog in de Ardennen. Speciaal voor de niet-kampeerders onder ons kunt u op Camping l'Eau Rouge ook terecht voor een vakantiehuisje in de Ardennen.

vakantiehuisje ardennen

Vakantiehuisje Ardennen: huiselijk en voorzien van alle gemakken

Onze vakantiehuisjes zijn huiselijk, ruim en volledig ingericht. Dit betekent dat een vakantiehuisje in de Ardennen van alle gemakken en materialen voorzien is. Kortom profiteren van alles wat een vakantie naar de Belgische Ardennen u te bieden heeft, met meer comfort dan een tent. Daarnaast hoeft u niet alle campingspullen mee te nemen. Onze vakantiehuisjes zijn voorzien van alle benodigdheden. Dus wilt u een vakantiehuisje in de Ardennen huren? Dan biedt Camping L’Eau Rouge voor u de uitkomst. De vakantiehuisjes op Camping L'Eau Rouge worden ook wel chalets genoemd.

De chalets zijn geschikt voor 4 of 6 personen. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van alle voorzieningen op Camping L'Eau Rouge zoals het zwembad, muziekkelder, kantine, terras en de speeltuin. Niet alleen op de camping is genoeg te doen, ook in de omgeving vindt u diverse activiteiten.

Omgeving Ardennen

In de Ardennen vindt u allemaal avontuurlijke activiteiten, maar ook rust in de natuur. Zo kunt u in de omgeving van Camping L'Eau Rouge terecht voor vissen, fietsen, boogschieten, wandelen, F1 circuit van Spa-Francorchamps, Plopsaland, dierentuin en Spa. Bij de receptie van L'Eau Rouge kunt u terecht voor tips voor leuke daguitjes.

Vakantiehuisje Ardennen: waar moet ik rekening mee houden?

Wilt u een vakantiehuisje in de Ardennen huren bij Camping L’Eau Rouge? Dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden.

  • Een vakantiehuisje is voorzien van stevige matrassen. Hiervoor dient u zelf beddengoed en kussens te verzorgen.
  • Bij elk vakantiehuisje is parkeergelegenheid voor één auto. Mocht u met 2 auto’s komen, dan dient één auto hiervan geparkeerd te worden op de parkeerplaats.
  • Er worden bij ons geen reserveringskosten in rekening gebracht en de prijs voor het huren van een vakantiehuisje in de Ardennen is inclusief 4 personen, verbruik van gas, elektriciteit, water en inclusief alle heffingen. Kortom u komt achteraf niet voor verassingen te staan.

Voor prijzen en tarieven betreft het huren van een vakantiehuisje in de Ardennen kunt u onderstaande knoppen gebruiken. Wij zien u graag terug op Camping L’Eau Rouge. 

Direct reserveren

Tarieven huisje Ardennen huren