Vakantie Belgische Ardennen

Vakantie Belgische Ardennen? Bent u op zoek naar een avontuurlijke, maar ontspannen vakantie? Dan zijn de Belgische Ardennen uitermate geschikt voor u. U kent vast dat bijzondere gevoel, 's ochtends vroeg de frisse lucht inademen, genieten van de rust, ruimte en geweldige natuur. Dat is precies hoe elke ochtend tijdens uw vakantie in de Belgische Ardennen eruit ziet. De natuur in de Belgische Ardennen is een ware bron van ontspanning.

Vier uw vakantie in de Belgische Ardennen bij Camping L'Eau Rouge

Vakantie Belgische Ardennen: van alles te beleven

Een vakantie naar de Belgische Ardennen heeft u nog veel meer te bieden. Op en rond Camping L’Eau Rouge is altijd iets te beleven. Zo zijn er in de nabije omgeving van onze camping schitterende wandel- en fietsroutes te vinden. Een uitermate geschikte uitkomst om de omgeving tijdens uw vakantie naar de Belgische Ardennen al fietsend te verkennen zijn de Ravels. Ravels zijn fietspaden gecreëerd op voormalige spoorwegen en voorbehouden voor niet gemotoriseerd verkeer.

Voor de actievelingen onder ons heeft een vakantie naar de Belgische Ardennen nog veel meer te bieden. Er zijn voldoende plekken om te vissen in de Ardennen, met name forellen worden hier veel gevangen. Daarnaast biedt het gidsenbureau vele mogelijkheden voor begeleide natuurexcursies en activiteiten tijdens uw vakantie in de Belgische Ardennen, denk aan een kabelbaan, klimparcoursen, kajakken, touwen parcours, mountainbiken, rafting en abseilen. Nog niet voldoende? Bezoek dan eens het attractiepark PlopsaCoo of het F1 Circuit Spa Francorchamps op steenworp afstand van Camping Eau Rouge in Stavelot. 

Actieve of ontspannen vakantie

Op Camping l'Eau Rouge kunt u terecht voor iedere vakantie. Wanneer u toe bent aan ontspanning, kunt u in de omgeving van de camping heerlijk genieten van de natuur en de knusse dorpjes. Niets hoeft, alles mag. Elke ochtend wordt u wakker in een bosrijke omgeving op een rustgevende plek. Ideaal om heerlijk uit te rusten van het dagelijkse leven. Houdt u juist van een actieve vakantie? Een vakantie Belgische Ardennen is ideaal voor een vakantie vol met activiteiten. Hier kunt u vissen, boogschieten, mountainbiken en andere sporten uitoefenen. Camping l'Eau Rouge ligt midden in de natuur die ideaal is om te ontdekken via mooie wandeltochten en prachtige fietsroutes. Klinkt dit als uw ideale zomervakantie Ardennen 2019?

Vakantie Belgische Ardennen: de historie van de omgeving

De omgeving van Stavelot biedt ook een rijke historie over de Ardennen. Denk bijvoorbeeld aan de Grotten van Hotton, Waalse mijnen en uiteraard niet te vergeten: Slot Reinhardstein. Maar ook de stad Malmedy met haar kasteel en kathedraal zijn een geschiedkundig bezoekje waard. Camping Eau Rouge staat het gehele jaar klaar om u een onvergetelijke vakantie naar de Belgische Ardennen te bezorgen.

Camping l'Eau Rouge is de ideale uitvalsbasis voor uw vakantie naar de Belgische Ardennen. Centraal gelegen bent u snel bij alle bezienswaardigheden en is het altijd fijn terugkeren op de camping om lekker in het zwembad te duiken, aan te schuiven bij het kampvuur of gewoon lekker bij uw eigen tent of vakantiehuisje te verblijven.

Kom in actie!

Reserveer vandaag nog uw vakantiehuisje Ardennen of boek een kampeerplaats en uw voorpret begint vandaag nog!