Terugblik op de zomer 2017

Gelukkig hebben we de foto's nog

Het hoogseizoen en de zomer 2017 lopen weer ten einde, voorzichtig kijken we al even terug op dit seizoen, dat natuurlijk nog niet echt afgelopen is. Het weer was niet altijd even voorspelbaar in de Ardennen, maar gelukkig wisten veel gasten onze camping gewoon te vinden. We verwelkomden mensen met kleine en grote tenten, met caravans of vouwwagens en met de camper. Maar ook de verhuuraccommodaties op de camping zaten nagenoeg altijd vol. Voor veel mensen toch de kans om het campingleven mee te maken, met iets meer luxe.

Afsluiter van het hoogseizoen was traditiegetrouw de Formule 1 race op Spa Francorchamps. Ondanks tegenvallende prestaties van Max Verstappen was de sfeer op de camping uitermate goed en gezellig.

Nu gaan we de nazomer in, een periode waarin we ook nog diverse kampeerders en huurders zullen ontmoeten op de camping. De nazomer is bijzonder geschikt voor heerlijke wandel– of fietstochten in de Ardennen en wij kunnen u hierover alle informatie verstrekken. Vergeet ook niet dat van oktober tot januari het wildseizoen in de Ardennen is geopend en u in deze periode kunt genieten van de lekkerste wildgerechten.

Terugblik op de zomer 2017

Wij zijn dankbaar dat deze zomer zoveel mensen onze camping bezochten en we hopen dat u ook terugkijkt op een heerlijke vakantie waarin voldoende tijd was voor ontspanning en elkaar. Zoals men dan wel zegt: “Gelukkig hebben we de foto’s nog!” Graag zien wij onze gasten nog eens terug op Camping l’Eau Rouge.


Algemeenboogschietenrecreatieseizoen-2017

geplaatst op 08-07-2017 door Domaine de l' Eau Rouge

Terug naar nieuwsoverzicht