Op vakantie in juni

Juni is een ideale maand om op vakantie te gaan. U ontloopt net de mega drukte van de zomervakantie. Hierdoor kunt u vaak goedkoper op vakantie en zijn de beste plekjes nog beschikbaar. De zon schijnt vaak al volop, het zwembad staat voor u klaar en ook de natuur staat in volle bloei. Wilt u op vakantie in juni? Ontdek camping l'Eau Rouge.

Bezoek Camping l'Eau Rouge

Midden in een bosrijke omgeving vindt u camping l'Eau Rouge. Gelegen tussen de heuvels, de bossen en kronkelende beekjes. Onze camping is een rustige en kleine camping waar u kunt genieten van de natuur van de Belgische Ardennen. Daarnaast zijn er veel verschillende activiteiten te beleven in de omgeving. Ook op de camping kunt u zich vermaken met onze verschillende faciliteiten. Onze Camping met zwembad Ardennen, waar jong en oud veel waterpret beleeft. Daarnaast kunnen kinderen zich uitleven in de speeltuin of een potje voetballen, voleyballen of tafeltennissen. Uitrusten kunt u in onze kantine of op het terras. Hier geniet u van een heerlijk hapje en drankje. Op onze camping is het ook mogelijk om te boogschieten.

Op vakantie in juni

Wilt u op vakantie in juni? Er zijn genoeg leuke activiteiten in de buurt.

  • Abdij van Stavelot: een prachtige kloostertuin, drie musea, presigieuze zalen en eeuwenoude kelders. Een leuk daguitje voor het gehele gezin vindt u bij het Abdij van Stavelot. Een indrukwekkend historisch gebouw.
  • Spa-Francorchamps: het circuit van Spa-Francorchamps is zeker een bezoekje waard. Hier vindt u het circuit van de Belgische Grand Prix.
  • Thermen: in Spa vindt u heerlijke thermen waar u geniet van een mooi uitzicht over de omgeving. Hier kunt u volledig tot rust komen tijdens een schoonheidsbehandeling of een bezoek aan de sauna's.
  • De bronnen van Spa: ontdekken waar het water vandaan komt waar Spa om bekend staat? Ontdek de zeven bronnen in Spa waar u het bronwater kunt proeven, recht uit de bron.
  • Rommelmarkt Spa: wilt u authentieke prulletjes ontdekken? Dan gaat u naar de grote rommelmarkt in het park van Spa. Elke zondag vindt dit festijn plaatst waar mensen uit de hele omgeving op af komen. Het voordeel van op vakantie in juni, is dat het nog niet gigantisch druk is met toeristen.

Meer in de omgeving

Boeken!

Op vakantie in juni kunt u goed doen bij camping l'Eau Rouge. In juni geniet u al volop van de prachtige natuur, die dan nog mooi in bloei staat. Daarnaast vindt u de mooiste plekjes op onze camping voor een voordelige prijs. Een zomervakantie in de Ardennen kost veel geld, maar wanneer u in juni op vakantie gaat, bespaart u vaak enorm. 

Reserveren camping l'Eau Rouge