Op vakantie in juni

Juni is een heerlijke maand om er even een paar dagen tussenuit te gaan. Het weer is vaak heel aangenaam, de avonden zijn lang, maar het is overal nog niet zo druk en vol met gezinnen. In de omgeving van Ardennencamping l'Eau Rouge vindt u prachtige wandel- en fietsroutes. Ideaal om in de maand juni actief erop uit te trekken. Volop genieten dus!

Het team van Camping l'Eau Rouge, gelegen in het mooie dorpje Stavelot in de Belgische Ardennen heeft ervoor gezorgd dat onze Camping Ardennen al helemaal klaar is voor u als gast. De bloemen staan prachtig in bloei en het zwembad wacht op u. Ons zwembad is dagelijks geopend en heeft een temperatuur van 26 graden. 

We hebben nog enkele plekjes vrij in juni. Komt u langs?

 

Boek uw vakantie bij Ardennencamping 'l Eau Rouge NU!

 

U bent meer dan welkom om een weekend, midweek of week langs te komen op onze gemoedelijke camping. Bij Camping l'Eau Rouge staan de gasten nog écht centraal en wij doen er alles aan om u een heerlijk ontspannen verblijf aan te bieden. Onze ligging, midden in de natuur en langs een riviertje helpt hier zeker aan mee.

Veel van onze gasten keren terug naar Camping l'Eau Rouge. Was u al eens bij ons? Of u nu voor de 1e, 2e of 5e keer komt, wij weten zeker dat u echt zult genieten!

Wij hebben in juni nog plek voor enkele gasten. Ontmoeten wij u binnenkort? Maak direct een reservering of stel uw vraag aan ons team.

Vriendelijke groet,

Frank en Franka van der Heijden

 

Wat is er zoal te doen in de omgeving van Ardennencamping l'Eau Rouge

  • Fietsen over de RAVEL een wegennet van oude spoorlijnen waardoor u het heuvellandschap kunt verkennen zonder echte hellingen.
  • Anne Frank tentoonstelling in de abdij van Stavelot
  • Diverse Rommelmarkten
  • Bekijk hier nog meer activiteiten