« Omgeving overzicht

De Ardennen

Kamperen in de Ardenne is een bijzondere ervaring. De ingrediënten van onze camping in de Ardenne: prachtige bossen, authentieke dorpjes, romantische riviertjes, indrukwekkende rotswanden, wilde zwijnen en buizerds, kortom teveel om op te noemen. Trek er op uit en ontdek na iedere bocht weer wat nieuws! De ardenne is dan ook ideaal voor een fiets- of wandelvakantie. U kijkt altijd uw ogen uit in de omgeving van onze camping Ardenne l'Eau Rouge.

Bij ons kunt u kamperen op een prachtige camping in de Ardenne die u alle vrijheid, rust en ruimte biedt die u wenst. Vraag ons gerust naar de mooiste wandelroutesfietsroutes en andere geheime plekjes. Daarnaast biedt onze camping ontzettend veel rust, maar ook leuke en comfortabele faciliteiten. 

Omgeving Camping Ardenne l'Eau Rouge

In de omgeving van onze Camping in de Ardenne is van alles te beleven en te doen. Zo ligt het attractiepark Plopsa Coo op slechts 15 minuten rijden van de camping en liggen de grotten van Hotton op steenworp afstand. Waag u ook eens aan een bezoek aan het wolvencentrum of bezoek de markante boom. Andere bezienswaardigheden in de Ardenne rondom onze camping zijn de Waalse mijnen, het hoogst gelegen Belgische kasteel slot Reinhardstein, de Abdij van Stavelot en om volledig tot rust te komen de Thermen van Spa.

Wakker worden midden in de natuur

Houdt u ervan om uw tent of stacaravan uit te stappen en direct middenin de bossen en groene vlaktes te staan? Dan is onze camping Ardenne l'Eau Rouge iets voor u. Deze camping heeft de prachtige natuur behouden op de camping. Elke kampeerplaats is omringt door groene natuur. Hierdoor geniet u pas echt van de Belgische Ardenne. Daarnaast komt u door deze groene en natuurlijke omgeving geheel tot rust en kunt u helemaal ontspannen.