« Omgeving overzicht

De Ardennen

Kamperen in de Ardenne is een bijzondere ervaring. De ingrediënten van onze camping in de Ardenne: prachtige bossen, authentieke dorpjes, romantische riviertjes, indrukwekkende rotswanden, wilde zwijnen en buizerds, kortom teveel om op te noemen. Trek er op uit en ontdek na iedere bocht weer wat nieuws!

Bij ons kunt u kamperen op een prachtige Camping in de Ardenne die u alle vrijheid, rust en ruimte biedt die u wenst. Vraag ons gerust naar de mooiste wandelroutes, fietsroutes en andere geheime plekjes.

Omgeving Camping L’Eau Rouge in de Ardenne

In de omgeving van onze Camping in de Ardenne is van alles te beleven en te doen. Zo ligt het attractiepark Plopsa Coo op slechts 15 minuten rijden van de camping en liggen de grotten van Hotton op steenworp afstand. Waag u ook eens aan een bezoek aan het wolvencentrum of bezoek de markante boom. Andere bezienswaardigheden in de Ardenne rondom onze camping zijn de Waalse mijnen, het hoogst gelegen Belgische kasteel slot Reinhardstein, de Abdij van Stavelot en om volledig tot rust te komen de Thermen van Spa.