« Omgeving overzicht

Bezienswaardigheden

Markante boom

De top tien van de meest opmerkelijke bomen in Wallonië wordt aangevoerd door Le Gros Chène in Liernu (Eghezée, provincie Namur). 

Grotten van Hotton

Indien u op zoek bent naar een interessante bezichtiging tijdens uw vakantie naar de Ardenne, raden wij u de Grotten van Hotton ten zeerste aan. 

Waalse mijnen

De VN-organisatie voor cultuur (de Unesco) heeft vorige jaar (2012) 4 Waalse mijnbouwlocaties uitgeroepen tot beschermd wereld-erfgoed.

Slot Reinhardstein

Indien u geïnteresseerd bent in geschiedenis en op zoek bent naar een bezichtiging van een mooi kasteel tijdens uw vakantie naar de Ardenne, raden wij u slot Reinhardstein aan. Dit is het hoogst gelegen Belgische kasteel en ligt in Ovifat bij Malmedy.

 

Abdij van Stavelot

Indien u op zoek bent naar een historische bezichtiging tijdens uw vakantie naar de Ardenne, raden wij u de Abdij van Stavelot aan.

De Ardennen

Kamperen in de Ardenne is een bijzondere ervaring. De ingrediënten van onze camping in de Ardenne: prachtige bossen, authentieke dorpjes, romantische riviertjes, indrukwekkende rotswanden, wilde zwijnen en buizerds, kortom teveel om op te noemen. Trek er op uit en ontdek na iedere bocht weer wat nieuws!