« Omgeving overzicht

Wandelvlonders

De Belgische Ardennen zijn bij uitstek geschikt om te wandelen. Door de prachtige bossen en velden wandelt u over mooie paden langs verschillende riviertjes en beekjes. Laat u verrassen door de geweldige natuur rondom Camping L’Eau Rouge!

Wandelvlonders in de Hoge Venen, Ardennen

De wandelvlonders op de foto hiernaast zijn onontbeerlijk in het bijzondere hoogveengebied in Oost-België dat in april 2011 door een geweldige brand verloren ging. Ondertussen hebben flora en fauna zich grotendeels hersteld, waar veel infrastructuur is vervangen in het afgelopen jaar, zoals de wandelvlonders. Deze route is nu veel langer geworden.  

Activiteiten in de Ardennen

Naast mooie plaatsen om te wandelen in de Ardennen biedt Camping L ‘Eau Rouge nog meer leuke activiteiten. U kunt bijvoorbeeld ook al fietsend op een van de vele Ravels de omgeving ontdekken, of (forel)vissen in de Ardennen. U kunt ook deelnemen aan een van onze vele handboog toernooien. Kortom, bij Camping L’Eau Rouge is genoeg te doen om van jouw vakantie in de Ardennen een vakantie te maken om nooit te vergeten.