« Omgeving overzicht

Thermen van Spa

Indien u op zoek bent naar ontspanning tijdens uw vakantie naar de Ardenne, raden wij u de thermen van Spa aan. Spa ligt aan de rand van de hoge Ardennen.

Dit stadje heeft een rijke historie als kuuroord door de schone lucht van de Ardennen en de warme bronnen die bij Spa omhoog komen. De thermen van Spa zijn wereldberoemd. Het nieuwe kuurcentrum is hoog boven de stad op een heuvel gebouwd. Een kabelbaan verbindt het centrum van Spa met het kuuroord. U vindt de lift bij het Radisson BLU Palace Hotel.

Wat biedt de thermen van Spa

Baden van 32° met mineraalwater afkomstig van de natuurlijke bron Clémentine, stoombaden in de hamams en de ceremonieën of de droge warmte in de traditionele of naturistische sauna’s, waterspelen in de binnen- en buitenzwembaden van 800 m², aquagymsessies, relaxatieruimtes met Wood-licht en aromatherapie of met infrarood licht, pakkingen of turfbaden en baden met mineraalwater.

Wilt u volledig tot rust komen tijdens uw vakantie naar de Ardenne? Dan is een bezoekje aan de thermen van Spa zeker de moeite waard.

Adres
De Thermen van Spa
Heuvel van Annette en Lubin, 4900 Spa
www.thermesdespa.com