Motorcamping Ardennen

Laat u verrassen door de prachtige Ardennen tijdens uw motorvakantie. Op de motor geniet u hier van rust, ruimte en prachtige vergezichten. Alleen of met uw gezelschap kunt u in de Ardennen onvergetelijke routes rijden op prachtige wegen. Overnacht op een gezellige en bosrijke motorcamping Ardennen, Camping l’Eau Rouge.

Mooie wegen, pittoreske dorpjes en heerlijk eten

De Belgische Ardennen is een verrassend fijne bestemming voor een motorvakantie. De slingerende wegen in de prachtige natuur zijn voor elke motorliefhebber een verademing. Hier kunt u heerlijk motorrijden tussen mooie landschappen en op verlaten wegen. Het heuvelachtige landschap zorgt ervoor dat de motorroute al snel avontuurlijk aan voelt. Tussendoor kunt u even rusten in de pittoreske dorpjes in de Belgische Ardennen. Hier vindt u vaak heerlijke maaltijden in gezellige restaurants. Volop genieten op de motor doet u in de Belgische Ardennen.

Een motorweekendje in de Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen ligt dichtbij huis en is dus een goede bestemming voor een motorweekendje. U gaat bijvoorbeeld op vrijdag weg en komt dan weer op zondag of maandag terug. Dan bent u er even heerlijk uit geweest op de motor. In de Belgische Ardennen waant u zich meteen in het buitenland door de bosrijke bergen en de typerende omgeving van de Ardennen. Binnen slechts 2-4 uur bent u al in de Belgische Ardennen.

motorcamping ardennen

Motorcamping Ardennen l’Eau Rouge

Tijdens u motorvakantie of motorweekendje heeft u natuurlijk een goede slaapplek nodig. Tussen de bossen, langs een slingerend riviertje en in alle rust vindt u Ardennencamping l’Eau Rouge. Deze motorcamping Ardennen ligt in Stavelot in België. Een goede plaats voor motorrijders met goede motorroutes. Op de kleine camping Ardennen hangt een ontspannen en rustige sfeer. Er is een buitenzwembad en fijne faciliteiten.

 Bezienswaardigheden vlakbij de camping

Tijdens uw motorvakantie brengt u het liefst zo veel mogelijk tijd op de motor door. Met de wind door uw haren en de snelheid onder uw voeten rijdt u overal heen. Een aantal mooie bezienswaardigheden die u tijdens uw motorreis kunt bezichtigen vlakbij onze motorcamping Ardennen;

  • Grotten van Hotten
  • Waalse mijnen
  • Slot Reinhardstein
  • Abdij van Stavelot
  • Stad Malmedy
  • Spa
  • Circuit van Spa

Meer over de omgeving

Circuit van Spa voor motorliefhebbers

Zit u niet alleen graag op de motor, maar kijkt u ook graag spannende motorraces? Dat kan tijdens de jaarlijkse Bikers Classics op het prachtige circuit van Spa Francorchamps. Dit circuit ligt middenin de Belgische Ardennen met daaromheen bossen en bergen. De locatie zelf is prachtig, maar ook de races zijn bijzonder om te zien. Een uitzonderlijke gebeurtenis is de Bikers’ Classics met 14km aan geschiedenis, hoogtepunten en drama’s. Er worden snelheden van maar liefst 300 km per uur en meer behaald.

Boek uw plek op onze motorcamping Ardennen

Reserveer uw plekje op onze motorcamping Ardennen, l’Eau Rouge. Hier kunt u kamperen met eigen tent, maar ook een comfortabele stacaravan huren.

Check de beschikbaarheid van de camping