Mei vakantie in de Ardennen

Misschien wel het mooiste gebied van België met bosrijke gebieden, prachtige rotsen en romantische rivieren. Camping L’Eau Rouge ligt midden in de Ardennen waar u zich kunt laten inspireren door al het prachtige wat de natuur te bieden heeft. Kamperen in de mei vakantie in de Ardennen? Ontdek de prachtige bloei van de Ardennen.

Kamperen op camping L’Eau Rouge in de Ardennen

Is kamperen u lust en uw leven, kom dan naar camping L’Eau Rouge. Bij onze camping is plaats genoeg en mag u tijdens het laagseizoen zelf bepalen waar u de tent wilt neerzetten. Wakker worden met de frisse geur van de natuur en de stromende beekjes op de achtergrond. Bij Camping L’Eau Rouge kunt u de batterij weer volledig opladen. Wij kunnen ons voorstellen dat u langer wilt verblijven in de prachtige Ardennen en daarom bieden wij ook vast staanplaatsen aan. Deze vaste plaatsen beschikken over een waterafvoer en elektriciteit. Kampeerplekken in de mei vakantie in de Ardennen gaan vaak erg snel, wees er dus op tijd bij!

Heeft u even geen zin om te kamperen in een tent, dan bieden wij ook de mogelijkheid om een stacaravan type chalet te huren. Onze chalets zijn ruimtelijk ingericht en voorzien van alle gemakken en comfort. Meer informatie over onze chalets kunt u hier vinden.

Enkele voorzieningen van camping L’Eau Rouge

  • Volledig verbouwd sanitair blok op de camping met 6 extra douches, vloerverwarming, zonnecollectoren en warmte terug win systeem.
  • Speeltuin
  • Sportvelden (voetbal, volleybal)
  • Tafeltennis
  • Jeu de Boules
  • Kantine en terras
  • Boogschieten
  • Wifi
  • Recreatie & animatie

Wandelen in Stavelot

In de Ardennen vind u het oude dorpje Stavelot, dit dorpje heeft optimale mogelijkheden om prachtige wandelingen te maken. Zo kunt u in Stavelot kiezen voor eenvoudige wandelingen tot uitdagende wandelingen. Als u in Stavelot bent vergeet dan niet de Abdij van Stavelot te bezoeken. Deze abdij had in de middeleeuwen in behoorlijk grote reputatie als het gaat om kunst en wetenschappen.

Fietsen tijdens de mei vakantie in de Ardennen

U kunt de Ardennen ook fietsend verkennen, niet alle gebieden in de Ardennen zijn stijl, dus maakt u zich geen zorgen. Voor de mindere klimmers biedt het Ravel Netwerk in België een prachtige uitkomst. Met een maximale stijging van slechts 3% is dit een zeer populaire oplossing als u toch wilt genieten van al het prachtige dat de Ardennen te bieden hebben.

Neem contact op met camping L'Eau Rouge