Kleine camping Ardennen

Wilt u echt genieten van de natuur en de omgeving van de prachtige Belgische Ardennen? Dit doet u op onze kleine camping Ardennen l’Eau Rouge. Hier komt u helemaal tot rust, maar zijn er ook leuke activiteiten in de omgeving te beleven. Genoeg vermaak en ontspanning voor de ideale vakantie!

Genieten van de Belgische Ardennen

De natuur van de Belgische Ardennen is schitterend. Hier vindt u kleine riviertjes, kronkelende beekjes, pittoreske dorpjes, rotswanden en veel groene natuur. De Belgische Ardennen kunt u goed wandelend of op de fiets ontdekken vanuit onze camping l’Eau Rouge. Ideaal voor een actieve vakantie in de Ardennen of juist een ontspannen vakantie in de natuur.

Gastvrije kleine camping Ardennen

Camping l’Eau Rouge is een kleine camping Ardennen. Op de camping hangt een gemoedelijke sfeer op ons groene terrein. De camping bevindt zich midden in de Ardennen, midden in de natuur. Wij vinden de prachtige natuur erg belangrijk en dit ziet u terug op onze camping. Hier kunt u volledig tot rust komen en ontspannen genieten van de omgeving. De rust kunt u combineren met leuke activiteiten in de omgeving en de faciliteiten op onze kleine camping Ardennen. Doordat camping l'Eau Rouge niet ontzettend groot is, hangt er een gezellige en intieme sfeer. Dit zorgt elk jaar weer voor veel terugkomende gasten.

kleine camping ardennen

Voorzieningen & activiteiten Belgische Ardennen

Op camping l’Eau Rouge kunt u gebruik maken van veel verschillende faciliteiten. De camping is voorzien van een modern sanitair gebouw, een leuk buitenzwembad, een speeltuin en een ruime kantine met een gezellig terras. Vlakbij de camping vindt u ook vele leuke en avontuurlijke activiteiten. De Belgische Ardennen is een fantastische plek om te vissen, wandelen, fietsen of zelfs te handboogschieten. Daarnaast kunt u de grotten van Hotton, Waalse mijnen, Reinhardstein, Plopsa Coo of het F1 Circuit Spa Franchochamps bezoeken. Onze kleine camping Ardennen is ook ideaal voor een visvakantie Ardennen.

Accommodaties

Op onze kleine camping Ardennen kunt u terecht met uw eigen tent, caravan, camper of vouwwagen. Daarnaast kunt u ook een comfortabele caravan of een chalet huren. Op camping l’Eau Rouge geniet u altijd van ruime kampeerplekken midden in de prachtige omgeving van de Belgische Ardennen.