Kamperen Ardennen

Om een leuke vakantie te hebben, hoef je het echt niet ver van huis te zoeken. Ga bijvoorbeeld lekker kamperen in de Ardennen. Een mooi stuk Ardennen vind je gewoon al in België. Als je in het zuiden van Limburg de grens overgaat, ben je in minder dan een uur al in dat prachtige landschap te vinden. 

Kamperen Ardennen

Als je gaat kamperen, moet je natuurlijk wel een aantal dingen meenemen. Het allerbelangrijkste is dan ook een tent of caravan. Die heb je nodig om in te slapen, en als je gaat slapen heb je ook een luchtbed en een slaapzak nodig. Als je die dingen hebt, dan ben je eigenlijk al klaar om te gaan. Natuurlijk neem je ook nog kleding mee en allerlei andere dingen die je handig vindt. Als je ook nog zelf zou willen koken tijdens je trip, dan is het handig om bijvoorbeeld een gasbrander mee te nemen. Als je gaat kamperen in de Ardennen is het ook erg handig om een fiets mee te nemen. Op die manier kun je ook nog andere plaatsen bezoeken en veel van de mooie natuur om je heen zien. Vergeet ook je wandelschoenen niet! Het kamperen op een camping in de prachtige Ardennen zorgt ervoor dat je helemaal kunt genieten van de natuur. Meer over camping Stavelot en alle activiteiten die hier te beleven zijn.

wandelen ardennen

Wandelen

De Ardennen is een heerlijk gebied om te wandelen. Er zijn veel routes en de medewerkers van Camping l' Eau Rouge informeren je graag hierover. Niet alleen in het hoogseizoen, maar ook zeker in het voor- en naseizoen is het prachtig om te genieten van de mooie natuur in de Ardennen. Wist u dat er ook een route vanaf de camping loopt van ongeveer 10 kilometer? Deze route loopt zelfs langs het circuit van Spa en is erg populair. Meer informatie over wandelen in de Ardennen.

Vakantie Belgische Ardennen

Uw vakantie Belgische Ardennen start bij Camping l' Eau Rouge. Al vele jaren staat onze camping bekend bij boogschieters, maar ook bij andere kampeerders. Van een sportieve actieve vakantie tot een rustige vakantie, vanaf Eau Rouge is het mogelijk! 

Reservering aanvragen kamperen Ardennen