Kampeerterrein Ardennen

Camping l'Eau Rouge is een prachtig kampeerterrein Ardennen waar u heerlijk kunt genieten van een prachtige vakantie. Ons kampeerterrein Ardennen beschikt over luxe faciliteiten waaronder goed verzorgd sanitair, een zwembad, een kantine met terras en voldoende spel- en sportmogelijkheden voor de kids. In het hoogseizoen komt er dagelijks een bakker met lekkere verse broodjes op het kampeerterrein.

Kampeerterrein Ardennen

De Belgische Ardennen zijn een plek bij uitstek om te kamperen en Ardennencamping l'Eau Rouge is een kleine centraal gelegen camping die prima als uitvalsbasis kan dienen om de Ardennen te verkennen. Maar ook op de camping zelf is het goed toeven met een zwembad en allerlei sportveldjes en speeltuinen. Bovendien stroomt er een riviertje direct langs de camping wat natuurlijk ook een ideale plek is om te zwemmen en vissen.

kampeerterrein ardennen

Omgeving camping l'Eau Rouge

Camping l'Eau Rouge ligt heel centraal in de Belgische Ardennen en met name het Formule 1 circuit van Francorchamps ligt op loopafstand van de camping. Onze camping staat dan ook zeker bekend om de goede verbinding tussen de camping en het circuit. In de agenda ziet u precies wanneer er evenementen op het circuit zijn die eventueel de moeite waard zijn voor u, maar ook zonder evenementen is het circuit natuurlijk een bezoekje meer dan waard. Ondanks de geringe afstand ervaart u op de camping totaal geen geluidsoverlast van het circuit.

Behalve het Francorchamps circuit ligt ook Plopsa Coo zeer dichtbij de camping, een pretpark dat zeker de moeite waard is om met kleine kinderen te bezoeken. Ook Safariparc Monde Sauvage verdient zeker een bezoekje. Eigenlijk is er teveel om op te noemen in de directe omgeving van l'Eau Rouge en of het nou mooi weer is of wat minder, er is altijd wel iets leuks in onze directe omgeving te beleven.

Lees meer tips over de omgeving

Zoekt u een kampeerterrein in de Ardennen met genoeg te doen voor jong en oud? U bent welkom op Camping l'Eau Rouge. U kunt bij ons uw eigen kampeermiddel meenemen, maar ook beschikken wij over mooie chalets te huur.

Check de beschikbaarheid van de camping