Huisje Ardennen huren

Niet iedereen is fan van kamperen en u weet het vast, het is niet altijd warm en droog in de Ardennen. Speciaal voor deze doelgroep is onze camping in de Ardennen voorzien van huisjes die wij te huur aanbieden. 

Huisje Ardennen Huren

Onze huisjes, ook wel chalets genoemd, zijn huiselijk, ruim en volledig ingericht. Dit betekent dat een huisje van alle gemakken en materialen voorzien is. U heeft dus absoluut meer comfort dan in een tent en u hoeft niet alle campingspullen zelf mee te nemen. Dus wilt u een huisje in de Ardennen huren? Dan biedt Camping L’Eau Rouge voor u de uitkomst.

Huisje Ardennen huren bij Camping L’Eau Rouge

Bij het huren van een huisje in de Ardennen zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden.

  • Bij elk huisje is parkeergelegenheid voor één auto. Indien u met 2 auto’s komt dient één auto hiervan op de parkeerplaats geparkeerd te worden.
  • De huisjes zijn voorzien van stevige matrassen, u dient echter zelf beddengoed en kussens te verzorgen.
  • De prijs voor het huren van een huisje in de Ardennen is inclusief 4 personen, verbruik van gas, elektriciteit, water en inclusief alle heffingen.
  • Er worden bij ons geen reserveringskosten in rekening gebracht.

Voor actuele tarieven betreft het huren van een huisje in de Ardennen kunt u onderstaande knoppen gebruiken. Wij zien u graag terug op Ardennen Camping L’Eau Rouge.

Direct reserveren

Tarieven chalet Ardennen huren