Ontdek de Ardennen met Hemelvaart of Pinksteren

Eind mei, begin juni is een prachtig tijdstip om de Ardennen te verkennen. De natuur is nu prachtig en de temperatuur is meestal al heel aangenaam. Zowel om te kamperen als om een vakantiehuisje te huren is dit het perfecte moment. Bij Camping l'Eau Rouge zijn we er al helemaal klaar voor en we verwelkomen u graag op onze gezellige camping. Samen met ons team hebben we de camping al helemaal klaar gemaakt zodat u in alle rust kunt genieten van uw vakantie.

Met Hemelvaart naar de Ardennen

Hemelvaartsdag is eind mei en dit is een perfect moment om er lekker op uit te trekken. Voor velen is het een extra lang weekend waarin u met het gezin, familie of vrienden kunt genieten van uw vrije tijd. De Ardennen is voor het Hemelvaartsweekend een zeer mooi weekend. Altijd in de buurt, maar toch zo anders dat u er echt helemaal tussenuit bent. Tijdens het weekend zijn er diverse evenementen in de Ardennen, maar uiteraard is een mooie wandeling of fietstocht ook altijd de moeite waard. Op l'Eau Rouge is ook altijd wel iets te doen en bij mooi weer is het lekker zwemmen in het zwembad of spelen in het riviertje. Ook boogschieten hoort bij ons tot de mogelijkheden.

Met Pinksteren naar de Ardennen

Evenals Hemelvaart is ook Pinksteren zo'n lang weekend waarin u er heerlijk een paar dagen tussenuit kunt gaan. Pinksteren is het eerste weekend van juni en ook in deze periode is er van alles te doen in onze omgeving. Zelf actief op avontuur in de Ardennen is natuurlijk ook altijd superleuk en uitdagend. Zonder twijfel kunnen jong en oud zich altijd vermaken in onze prachtige omgeving. Wat dacht u ervan om het Spa Francorchamps parcours alvast te verkennen voor de Formule 1 in augustus. Of breng een bezoekje aan Spa met de oude waterbronnen.

Zowel Hemelvaart als Pinksteren zijn ideale momenten voor een weekendje weg Ardennen.

Hemelvaart Pinksteren Ardennen

Last-minute naar de Ardennen

Speciaal voor Hemelvaart en Pinksteren hebben wij een leuke last-minute actie. U kunt namelijk 3 nachten bij ons verblijven, maar betaalt slechts 2 nachten. Met deze deal kunt u zeker heel voordelig verblijven in één van onze chaletjes, maar ook met uw eigen caravan of tent op de camping staan is nu extra betaalbaar.

Informeer snel naar beschikbaarheid, want vol = vol!

Wij hopen u snel te ontmoeten op camping l'Eau Rouge

Frank en Franka