Fietsen over Ravel Routes

In de omgeving van camping Eau Rouge is volop gelegenheid om er actief op uit te trekken, zowel om te wandelen als te fietsen. Voor de fietsers is er in onze omgeving in Wallonië het RAVeL netwerk. 

RAVeL Netwerk (Réseau Autonome de Voies Lentes):

 

Het RAVeL fietsroute netwerk is een netwerk van "trage wegen" die voorbehouden zijn voor niet gemotoriseerd verkeer zoals ruiters, wandelaars, skaters en fietsers. Men gebruikt hiervoor jaagpaden en voormalige tram- en treinbeddingen. In haar eindstadium zal dit net ongeveer 2000 km "trage wegen" omvatten waarvan ongeveer 1000 km op voormalige spoorwegen. De trajecten doorkruisen Wallonië en verbinden de grote steden met elkaar. Meer informatie en kaartjes van de fietsroutes vindt u op Fietsroutes Wallonië.

Komt u in het najaar naar Camping l'Eau Rouge dan kunt u desgewenst de RAVeL fietsroutes fietsen. Wij informeren u uiteraard graag hierover.

Chalet huren in de Ardennen

Het najaar is ook de uitstekende gelegenheid om een chalet te huren op Camping l'Eau Rouge. Het is in deze periode, zeker in de avond, niet altijd even warm en dan is het comfort van een chalet zeer aangenaam.

Meer informatie over chalets

Ook voor een mooie wandelvakantie Ardennen gaat u naar Camping L'Eau Rouge.