Voorzieningen Camping L'Eau Rouge

De natuur van de Ardennen is prachtig. Een bron van inspiratie, waar we zuinig op zijn. Voor ons is de natuur en alles wat zij te bieden heeft, erg belangrijk. Dat ziet u terug op onze camping.

Sanitair

In 2012 hebben wij op de camping een vernieuwd sanitair blok met 6 extra douches gekregen. Er is gewerkt met kwalitatief hoogwaardig materiaal, vloerverwarming, zonnecollectoren, en balans ventilatie met warmte terug winning.

Dit jaar 2015 is er een nieuwe waterzuivering geplaats (ondergronds).

Speeltuin

Naast het ontdekken van de prachtige omgeving kunnen de kinderen ravotten in de speeltuin, voetballen en volleyballen op onze sportvelden of een potje tafeltennis spelen op één van de twee tafeltennistafels. Ook voor een spel Jeu de Boules kunt u bij ons terecht.

Kantine en terras

Even tot rust komen na een wandeling of een fietstocht? Neem een hapje en drankje in onze kantine of op ons terras. In het hoogseizoen komt er een bakker op ons terrein om u te voorzien van heerlijke verse en warme broodjes. Voor andere kleine boodschappen is er een Carrefour op 1,5 km afstand.

Boogschieten

Voor de liefhebber is er de mogelijkheid om te boogschieten. Met behulp van onze instructeurs leert u de fijne kneepjes van deze avontuurlijke activiteit. Lees meer over boogschieten in de Ardennen.

Wifi

Onze camping beschikt over Wifi die voor iedereen toegankelijk is op het gehele terrein voor € 2,- per 24 uur.

Zwembad

Camping L'Eau Rouge biedt een luxe zwembad aan met een massage hoek, poolhouse en fijne inloopdouches. Bij de ontwikkeling van het buitenbad is er getracht zo energiezuinig te werk te gaan door moderne technieken te gebruiken.