Ardennencamping l’Eau Rouge - Duizend kleuren groen

De prachtige bossen, romantische riviertjes, indrukwekkende rotswanden en authentieke dorpjes zijn de ingrediënten die onze camping in de Belgische Ardennen tot een unieke camping maken. Duizend kleuren groen staat voor de prachtige natuurlijke omgeving waar u na iedere bocht weer wat nieuws ontdekt! De natuur in de Ardennen is een ware bron van inspiratie, waar we zuinig op zijn. Voor ons is de natuur erg belangrijk, dit ziet u terug op en rond onze camping in de Ardennen, Stavelot.

Voorzieningen & activiteiten Ardennencamping l'Eau Rouge

Op camping l’Eau Rouge zijn voldoende voorzieningen om van uw vakantie naar de Belgische Ardennen een topvakantie te maken. Zo is onze camping voorzien van modern sanitair, een buitenzwembad, een speeltuin voor de kinderen en een ruime kantine met gezellig terras.

Voor de actievelingen onder ons is er van alles te beleven op en rond onze camping in Stavelot. Er liggen hier bijvoorbeeld fantastische wandel- en fietsroutes. De Belgische Ardennen lenen zich daarnaast voor activiteiten zoals forelvissen en handboogschieten. De omgeving van onze camping in Stavelot biedt ook leuke bezienswaardigheden zoals de Grotten van Hotton, Waalse mijnen, Reinhardstein, het attractiepark Plopsacoo en niet te vergeten: het F1 Circuit Spa Franchochamps dat op steenworp afstand van Camping l‘Eau Rouge in Stavelot ligt.