All-round medewerker

Van alle markten thuis...

Huist die in jou?All-round medewerker

Momenteel is deze functie reeds vervuld, kijk even bij onze andere vacatures.

All-round medewerker op een camping? Misschien ben je al een beetje bekend in het leven op een camping – of misschien helemaal niet (een frisse blik vinden we ook altijd fijn), maar iemand die werkt op een camping is van alle markten thuis. Heb jij dat in je? Want wij zoeken zo iemand voor de maanden juli en/of augustus.

We proberen je op deze pagina een beeld te geven van het leven op de camping (kijk ook eens naar onze foto-albums) en de functie van all-round medewerker. Moest je toch nog vragen hebben – en dat kunnen we ons best wel voorstellen – neem dan gerust contact met ons op !

Een dag op Eau Rouge als All-round medewerker op een camping

Goedemorgen deze morgen!

‘s Morgens beginnen we de dag tesamen met – want dat vinden we belangrijk – schoonmaken. We maken de kantine en het terras, het zwembad en het sanitair schoon voor de grote ochtenddrukte. (dat doe je natuurlijk niet alleen, want we noemen onszelf niet voor niets Team Eau Rouge). Of we nog wat informatie hebben over wandelen in Stavelot, uiteraard!

Vervolgens beginnen we met het voorbereiden en helpen van de mensen wiens – want helaas komt aan alle mooie liedjes een eind – vakantie er op zit. We helpen ze met uitchecken en controleren de plekken of ze klaar zijn voor de volgende kampeerder en of alle plekken wel vrij zijn. Wil er iemand tussendoor nog een ijsje of koffietje? Dan doen we dat gelijk…

Lunchtijd!

Dan is het alweer middag en eten we gezamenlijk. We bespreken wat nodig is en uiteraard maken we er achter gesloten deuren ook een gezellig moment van. Team-spirit for the win!

De middagstorm…

Vervolgens staan de nieuwe gasten weer klaar voor de start van hun fijne vakantie op camping Eau Rouge, deze mensen helpen we met het inchecken en eventuele vragen die daarbij horen. Ook houden we natuurlijk in de gaten of mensen de plek kunnen vinden en of alles goed gaat. Tussendoor pompen we de voetbal van het animatie-team nog even op.

Bonsoir!

Dit kan een tijdje doorgaan, maar tegen het eind van de middag bereiden we ons hoe dan ook weer voor om onze – hongerige – gasten te voorzien van een lekkere maaltijd: Belgische frietjes of een verse spaghetti. Maar ook de dorstige gasten voorzien we graag van een lekker Belgisch biertje. Of we toevallig nog een plekje hebben, jazeker, loop maar even mee naar de receptie!

We kijken tussendoor nog even gezellig mee met de avondactiviteit van het animatie-team of met de goochelshow.

Rond 23 uur sluiten we de bar weer af, geven we het sanitair nog een laatste ronde voor de nacht, versturen we de broodbestelling naar de bakker en ronden we samen dag af.

Dan is alles weer klaar voor een nieuwe dag…

Pardon, nog een keer?

Klinkt als een hele boterham en doe je dat allemaal alleen? Nee, natuurlijk niet, we zijn toch een team! Maar we leggen graag aan je uit dat het divers is en dat we daar bijspringen waar nodig, want dat maakt een team een TEAM!

 

Allemaal goed en wel, maar…Wat krijg je daarvoor?

Buiten de tijd van je leven, hebben we je natuurlijk nog meer te bieden.

  • Een prima vergoeding afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
  • Een eigen verblijf op de camping.
  • Eten en drinken; lunchen doen we altijd samen!

Ja, eigenlijk welIs dat iets voor jou?

Of twijfel je nog! Niet doen, het is echt een hele leuke baan. Neem contact met ons op, laat weten wie je bent en waarom je graag bij ons komt werken. Dat kan via het contactformulier of via e-mail op info@eaurouge.nl.

Contact