Groepen

Van harte welkom

Samen er op uitGROEPEN

Groepen zijn op Ardennencamping Domaine de l’ Eau Rouge erg welkom. Sterker nog: we vinden het zelfs leuk als jij samen met je vrienden of familie een leuk weekend of weekje weg wilt organiseren. Denk daarbij aan je fietsclub, wandelvereniging, familie-weekend of vriendgroep, … Zo verwelkomen we regelmatig oldtimer-clubs, motorclubs, fietsverenigingen, scholen en zelfs een heuse bridge-club.

Wij helpen je graag met het samenstellen van een toffe planning voor jullie verblijf. Wij kennen de beste uitjes in de omgeving, de mooiste wandelroutes en spannendste MTB-tochten en natuurlijk top-restaurants om te eten. Hoewel je op de camping zelf natuurlijk ook zéér goed kan eten: meer over de kantine. Uiteraard verzorgen wij – eventueel samen met lokale specialisten – ook graag andere ontbijt-, lunch-, borrel- of diner-mogelijkheden.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We denken met je mee en doen je een goed en concurrerend voorstel.

Eten

In onze (oergezellige) kantine serveren wij regelmatig goede en lekkere catering voor groepen.

Zelfgemaakt stoofvlees-friet, heel complete borrels, goede barbecue of catering.

Ook kennen wij de beste adresjes in de buurt om lekker te eten.

Actief samenWeAdventure

Wij werken graag en veel samen met onze buren WeAdventure, beter een goeie buur dan een verre vriend; niet?

Ben jij voor jouw vrienden-, familie- of groepsweekend op zoek naar een uitdagend en compleet programma met heel unieke – al dan niet avontuurlijke – activiteiten voor jong en oud? Dan ben je bij WeAdventure aan het goede adres: zij regelen het allemaal. En als kers op de taart: kom je lekker bij ons slapen (en uitrusten).

Naar WeAdventure.be