Chalet Ardennen

Komt u op vakantie naar de Ardennen? In de Ardennen is vakantie vieren voor jong en oud een feest. De Ardennen is een gebied waar ontzettend veel te beleven is, van avontuurlijke uitstapjes tot culturele bezichtigingen. Bent u nog niet eerder in de Ardennen geweest, dan zult u verbaasd zijn dat zo dicht bij Nederland zo'n overweldigend mooie natuur is. Was u al eerder in de Ardennen? Dan weet u precies wat wij bedoelen. Op  Camping L'Eau Rouge bent u van harte welkom voor een chalet Ardennen of een ruime kampeerplaats!

Chalet Ardennen

Luxe chalet Ardennen huren

Heeft u geen eigen kampeermiddel of wilt u iets meer luxe, bijvoorbeeld tijdens het voor- of naseizoen? Geen probleem als u naar camping l'Eau Rouge komt. Op onze camping Belgische Ardennen staat namelijk ook een aantal comfortabele chalets waar u heerlijk kunt verblijven. De chalets zijn geschikt voor 4 of 6 personen en zijn een uitstekende accommodatie voor uw vakantie. Elke chalet Ardennen heeft een parkeergelegenheid voor 1 auto. Natuurlijk kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op de camping zoals het zwembad, muziekkelder en kantine met terras en speeltuin. 

Lees hier meer over de chalets op Camping l'Eau Rouge

Ontdek de omgeving van de Ardennen

In de Ardennen is van alles te doen en iedereen kan zich hier volop vermaken. Wandelen, fietsen, boogschieten, vissen en nog veel meer... het kan in de Ardennen. Zeker voor een actieve vakantie in de Ardennen is de omgeving van onze camping zeer geschikt. Onze camping ligt bovendien heel dichtbij het F1 circuit van Spa-Francorchamps en vooral in het Formule 1 weekend wordt de camping overspoeld met raceliefhebbers. Echter ook buiten deze periode is een bezoekje aan het circuit de moeite waard. Daarnaast is Plopsaland dichtbij, kunt u naar de dierentuin, is Spa een leuk stadje om te bezoeken en zijn er nog zoveel meer dingen te doen in de Ardennen. Vervelen is er hier zeker niet bij!

Bent u net zo enthousiast als wij over een vakantie naar de Ardennen? Eigenaren Frank en Franka heten u van harte welkom op de camping!

Boek een chalet Ardennen