Camping Stavelot

Stavelot is een ontzettend leuke plaats in de Belgische Ardennen. In de omgeving van onze camping Stavelot is ontzettend veel te doen. U hoeft zich geen moment te vervelen in de Belgische Ardennen. Hier vindt u verschillende leuke activiteiten en bezienswaardigheden. 

De Grotten van Hotten

Op zoek naar spanning en avontuur? Bezoek de Grotten van Hotten. Zeker jonge kinderen vinden het vaak erg spannend. U gaat zowel met een bootje als lopend door de grotten. Veel mensen geven aan dat het zeker de moeite waard is om deze mooie grotten te bezichtigen.

Circuit Spa-Francorchamps

Bent u gek van racen en auto's? Dan moet u zeker een bezoekje brengen aan dit circuit. Volgens velen is dit één van de mooiste circuits ter wereld. Dit komt doordat het circuit zich bevindt te midden van de natuur van de Ardennen. Wanneer er geen officiële race wordt gehouden, kunt u overal heen. Er is ook een museum in Stavelot waar u een museum vindt over het circuit. Meer over Circuit Spa Francorchamps. En boek uw Camping Spa Francorchamps!

Camping Stavelot

Kasteel Reinhardstein

In het kasteel Reinhardstein voelt u zich koninklijk. U krijgt een goede rondleiding door het kasteel, maar ook daar buiten. Hierdoor kunt u vanaf de berg het prachtige kasteel bekijken. De rondleiding is zeker een aanrader wanneer u geïnteresseerd bent in de geschiedenis van het kasteel. Er zijn regelmatig ridderfeesten die u kunt bezoeken, dit is zeker leuk met kleine kinderen.

Natuurpark Botrange

Dit natuurpark biedt vele vennen. Het is ideaal voor een mooie fietstocht of een prachtige wandeling. Er zijn veel wandelingen uitgezet in het eeuwenoude natuurgebied. Er zijn uitgestrekte velden waardoor u adembenemende vergezichten heeft. De wandelroutes zijn goed uitgezet en veilig aangegeven. Tijdens uw wandelvakantie Ardennen kunt u ook goed wandelen in en rondom Stavelot.

Plopsa Coo

In de buurt van Stavelot vindt u pretpark Plopsa Coo. Dit is een kleinschalig pretpark waar u een leuke dag kunt beleven met de kinderen. Een bezoekje aan het pretpark is goed te combineren met een bezoek aan de watervallen van Coo.

Bekijk alle activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving.

Camping Stavelot

In de omgeving is veel te bezichtigen en te doen voor een enkele dag. Hierdoor is het een goede bestemming voor een vakantie of aantal dagen weg. Bent u op zoek naar een camping Stavelot? Bekijk dan onze Camping Belgische Ardennen. Hier vindt u ruime kampeerplaatsen in de natuur en kunt u comfortabele stacaravans reserveren in de Ardennen. Meer over Campings Ardennen 2018.