Camping Spa Francorchamps

Bent u gek van auto's en gaat u graag kijken bij het circuit van Spa-Francorchamps? 

Circuit Spa Francorchamps

Het Circuit Spa Francorchamps is bekend om de geweldige ligging midden in de natuur van de Belgische Ardennen. Tijdens de formule 1 is er het hele weekend groot feest en komen weer honderden autoliefhebbers naar deze mooie plaats. Het circuit vindt midden in een heuvelachtig gebied plaats. De Belgische Grand Prix vindt plaats in Spa-Francorchamps op 24, 25 en 26 augustus 2018. 

Wanneer u naar het circuit van Spa-Francorchamps beleeft u altijd een onvoorspelbare race. Door het onvoorspelbare weer kunnen delen glad en nat zijn en andere delen weer droog blijven. Dit soort voor veel sensatie tijdens de race. Er zijn dan ook een aantal crashes geweest tijdens deze race. Dit heeft ook te maken met het bekende stuk Raidillion of Eau Rouge. Hier moeten de piloten een heuvel op rijden en dit doen zij vaak in volle vaart. Hier zijn in de jaren 90 een aantal crashes voorgevallen.

Ook wanneer er geen Formule 1 is, kunt u nog genoeg zien en doen. Zo kunt u het circuit bekijken en worden er activiteiten op het circuit gedaan. Wanneer u geen autoliefhebber bent is dit alsnog erg leuk om te zien en te doen! Bekijk ook andere activiteiten in de Omgeving stavelot.

Camping Spa Francorchamps

Op Camping L'Eau Rouge kunt u goed verblijven tijdens het circuit, wij zijn de Camping Belgische Ardennen. De camping is gelegen in Stavelot en ligt op steenworp afstand van het circuit, maar buiten gehoorafstand. De camping is tijdens dit circuit in een bijzondere sfeer en is een hele belevenis. Er zijn ook veel fans van de Formule 1 die jaarlijks terug komen op onze camping vanwege de service en de goede ligging.