Camping Spa Francorchamps

Bent u gek van auto's en gaat u graag kijken bij het circuit van Spa-Francorchamps? 

Circuit Spa Francorchamps

Het Circuit Spa Francorchamps is bekend om de geweldige ligging midden in de natuur van de Belgische Ardennen. Tijdens de formule 1 is er het hele weekend groot feest en komen weer honderden autoliefhebbers naar deze mooie plaats. Het circuit vindt midden in een heuvelachtig gebied plaats. 

Camping Spa Francorchamps

Wanneer u naar het circuit van Spa-Francorchamps beleeft u altijd een onvoorspelbare race. Door het onvoorspelbare weer kunnen delen glad en nat zijn en andere delen weer droog blijven. Dit soort voor veel sensatie tijdens de race. Er zijn dan ook een aantal crashes geweest tijdens deze race. Dit heeft ook te maken met het bekende stuk Raidillion of Eau Rouge. Hier moeten de piloten een heuvel op rijden en dit doen zij vaak in volle vaart. Hier zijn in de jaren 90 een aantal crashes voorgevallen.

Ook geliefd bij niet-F1-liefhebbers

Ook wanneer er geen Formule 1 is, kunt u nog genoeg zien en doen. Zo kunt u het circuit bekijken en worden er activiteiten op het circuit gedaan. Wanneer u geen autoliefhebber bent is dit alsnog erg leuk om te zien en te doen! Bekijk ook andere activiteiten in de Omgeving stavelot.

Camping Spa Francorchamps

Op Camping L'Eau Rouge kunt u goed verblijven tijdens het circuit, wij zijn de Camping Belgische Ardennen. De camping is gelegen in Stavelot en ligt op steenworp afstand van het circuit, maar buiten gehoorafstand. De camping is tijdens dit circuit in een bijzondere sfeer en is een hele belevenis. Er zijn ook veel fans van de Formule 1 die jaarlijks terug komen op onze camping vanwege de service en de goede ligging.

Andere activiteiten in de omgeving

Wilt u naas het circuit van de Belgische Grand Prix ook andere activiteiten ondernemen en bezienswaardigheden ontdekken? In de omgeving van Camping l'Eau Rouge is ontzettend veel te doen. U kunt bijvoorbeeld de Grotten van Hotton ontdekken, een bezoek brengen aan de Waalse mijnen of slot Reinhardstein bezoeken. Daarnaast kunt u ontzettend veel actieve sporten doen. Zo kunt u in de omgeving paardrijden, fietsen, wandelen, boogschieten en vissen. Veel mensen komen dan ook naar onze camping voor een visvakantie Ardennen.