Camping Spa Belgiƫ

Duizend kleuren groen

De prachtige bossen, romantische riviertjes, indrukwekkende rotswanden en authentieke dorpjes zijn de ingrediënten die onze camping nabij Spa in de Belgische Ardennen tot een unieke camping maken. Duizend kleuren groen staat voor de prachtige natuurlijke omgeving waar u na iedere bocht weer wat nieuws ontdekt! De natuur in de Ardennen is een ware bron van inspiratie, waar we zuinig op zijn. Voor ons is de natuur erg belangrijk, dit ziet u terug op en rond onze camping in de Ardennen, nabij Spa.

2 Nachten Gratis overnachten op Camping Spa België!

Bij verblijf van 7 dagen of langer in september of oktober

Wil je ook lekker nazomeren en genieten van de faciliteiten die onze camping en de omgeving te bieden hebben? Reserveer dan snel uw vakantie in september of oktober en ontvang 2 nachten gratis! (Gebruik hiervoor de code: 2XGRATIS in het opmerkingsveld tijdens uw reservering.

Tarieven  Reserveer nu

 

Camping nog geen 20 minuten van Spa

Camping L’Eau Rouge ligt nog geen 20 minuten rijden van Spa, er is dan ook van alles te beleven op en rond onze camping. Er liggen hier bijvoorbeeld fantastische wandel- en fietsroutes. De Belgische Ardennen leent zich daarnaast voor activiteiten zoals forelvissen en handboogschieten. De omgeving van onze camping biedt ook leuke bezienswaardigheden zoals de Grotten van Hotton, Waalse mijnen, Reinhardstein, het attractiepark Plopsacoo en niet te vergeten: het F1 Circuit Spa Franchochamps dat op steenworp afstand van Camping L‘Eau Rouge in Stavelot ligt. Ook tijdens het circuit kunt u bij ons terecht, Camping Spa Francorchamps

Op en rond onze camping zijn voldoende voorzieningen om van uw vakantie naar de Belgische Ardennen een topvakantie te maken. Zo is onze camping voorzien keurig sanitair, een speeltuin voor de kinderen en een ruime kantine met gezellig terras. Daarnaast is er een zwembad op de camping, dat tot 1 oktober verwarmd is tot 27 graden.

Camping Belgische Ardennen