Camping met zwembad Ardennen

Middenin de prachtige natuur van de Ardennen vindt u camping l'Eau Rouge. Op de camping heerst een heerlijke sfeer van rust met een leuke afwisseling van avontuur en gezelligheid. Deze camping met zwembad Ardennen is dan ook erg populair voor jong en oud.

Waterpret op onze camping met zwembad Ardennen

Voor veel mensen hoort waterpret bij de vakantie. Niet iedereen houdt van de zee en strand, maar wél van een heerlijk buitenzwembad. In de Ardennen vindt u weinig campings met een mooi zwembad. Op onze camping Belgische Ardennen beleven u en uw kinderen volop waterpret op de camping. Onze camping met zwembad Ardennen heeft een zwembad dat geopend is in 2014. Het zwembad is voorzien van een fontein die u met een knop kunt bedienen. Bij het zwembad vindt u een massage hoek met lig- en zitplaatsen. Naast het zwembad vindt u ook een poolhouse met inloopdouches die heerlijk verwarmpt worden met de energiezuinige waterpomp van het zwembad. Onze camping met zwembad Ardennen beschikt over een bad van 16 meter lang, 6 meter breed en 145 centimeter diep. Het omliggende terras is 220 m².

Ideaal voor uw zomervakantie 2019

Energiezuinig zwembad

Bij het ontwerp en de ontwikkeling van het zwembad op onze camping hebben wij getracht zo energiezuinig te werk te gaan. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van moderne technieken. Het zwembad kan een watertemperatuur van 28 en 29 graden bereiken met minimaal energieverbruik. Dit wordt gerealiseerd door het energiedak dat op het water komt te liggen. Dit absorbeert de zonnewarmte en geeft dit door aan het water. De energiezuinige pomp haalt warmte uit de lucht en geeft deze 5 keer zo sterk af aan het water van het zwembad. 

Meer over ons zwembad

Geniet ook van andere faciliteiten

Bij Camping l'Eau Rouge kunt u niet alleen genieten van mega veel waterpret in ons buitenzwembad. De kinderen kunnen ook heerlijk spelen in onze speeltuin of voetballen en volleyballen op onze sportvelden. Daarnaast kunt u op onze camping ook een potje tafeltennis spelen op onze tafeltennistafels of een spel Jeu de Boules doen. Daarnaast heeft u op onze camping de mogelijkheid om te boogschieten. Onze instructeurs kunnen het u leren. 

De prachtige natuur rondom camping l'Eau Rouge is een uitstekend gebied voor mooie wandeltochten en fietsroutes. U kunt hier heerlijk ontspannen en genieten van de indrukwekkende natuur om u heen.

Bekijk alle voorzieningen en omgeving

Camping l'Eau Rouge

Op onze camping waarderen we rust en ruimte enorm. Dit ziet u terug in het behoud van de prachtige natuur op de camping en de ontspannen sfeer die u hier vindt. U kunt op onze camping terecht met uw eigen tent of caravan, maar u kunt ook een comfortabel chalet huren.

Reserveer direct!