Camping Malmedy 2019

Voor veel mensen bestaat de ultieme vakantie uit rust en ruimte in combinatie met sportieve en leuke activiteiten. Dit vindt u allemaal in de Belgische Ardennen. In de prachtige Ardennen kunt u wandelen, activiteiten beleven, maar ook volledig ontspannen. Malmedy is een populaire vakantiebestemming voor deze vakantiegangers. Bent u op zoek naar een aangename camping Malmedy 2019 met al deze ingrediënten? Ontdek dan Camping L'Eau Rouge!

Een camping bij Malmedy

Camping L'Eau Rouge heeft zelf al een heleboel te bieden. Voor de avontuurlijken onder jullie kan er booggeschoten worden. En de sportievelingen kunnen heerlijk voetballen of volleyballen. De kinderen (en sportieve volwassenen) kunnen zichzelf dus lekker in het zweet werken. Voor de creatievelingen op de camping is er een heuze muziekkelder, en er kan met ballonnen gespeeld worden met Ballonartiest Rolando.

Camping Malmedy 2019

Maar heb je geen zin om op de camping te blijven, dan is er in de buurt genoeg te doen. De camping staat namelijk in de buurt van de stad Malmedy. Deze stad staat bekend om zijn rustieke karakter, iets dat veel mensen aanspreekt.

Wat te doen in Malmedy?

In Malmedy is genoeg te zien en te doen. Tijdens het Ardennenoffensief in de Tweede Wereldoorlog is er hard gevochten in deze streek. Hier kun je in en rondom de stad nog de nodige bewijzen van terugvinden. Daarnaast staat er een prachtige Kathedraal in de stad die ook zeker een bezoekje waard is. Ook is er een 17e eeuws klooster in de stad te vinden. Dit klooster, het Malmundarium, biedt onderdak aan verschillende Musea en is het een prachtige plek om de geschiedenis van de streek te ontdekken. Maar heb je geen zin om een Klooster of kathedraal te bezoeken? Niet getreurd. Want in Malmedy is ook nog een heus kasteel te vinden. Dit kasteel neemt jou terug naar vroegere tijden en bezorgt jouw een hele interessante dag.

Boek nu jouw camping in Malmedy voor 2019

Zoals je kan lezen is er genoeg te doen op en rondom de camping. Je hoeft je in ieder geval geen moment te vervelen op de camping of daar omheen. Boek daarom nu jouw ideale camping in de buurt van Malmedy. En ben je nog niet overtuigd? Kijk dan nog even op de activiteiten- en omgeving pagina van camping L'Eau Rouge, en laat je opvertuigen.

Boek nu jouw camping in Malmedy voor 2019