Camping Malmedy

Eén van de meest populaire toeristische plekken in de Belgische Ardennen is Malmedy. Hier vindt u een gastvrije omgeving met veel activiteiten en culturele bezienswaardigheden. Op onze camping Malmedy kunt u verblijven.

Ontdek Malmedy in de Belgische Ardennen

Malmedy kent veel mooie bezienswaardigheden die u niet mag missen tijdens u vakantie in de Belgische Ardennen. Daarnaast zult u genieten van de gastvrijheid en de vriendelijkheid van de inwoners van Malmedy. De inwoners spreken Frans, maar vaak ook een goed woordje Duits. Vooral in de zomer zijn er veel feestdagen en activiteiten in de omgeving. Camping l’Eau Rouge ligt op slecht 5 kilometer van Malmedy en is daarom zeer geschikt als camping Malmedy.

Bezienswaardigheden Malmedy

In Malmedy en nabije omgeving zijn veel verschillende bezienswaardigheden. Het is een stad vol geschiedenis en dit is erg boeiend om te zien. Het klooster Malmundarium Malmedy is bijvoorbeeld door het Frans, Pruisische en Duitse Regime gebruikt. Ook de kathedraal is een toeristische trekpleister van Malmedy. In 1944 heeft de kathedraal van Malmedy een bombardement meegemaakt waardoor het destijds de ramen verloor. Tegenwoordig zijn er nieuwe ramen geplaatst.

Bezienswaardigheden Malmedy

Unieke plekken in de omgeving van Malmedy

  • Tuin met winterharde planten
  • Het Malmundarium
  • Historisch museum van het Prinsdom Stavelot-Malmedy
  • Huis Vinette

Activiteiten in de buurt van Malmedy

Er zijn ook genoeg dingen te doen in de buurt van Malmedy. Denk bijvoorbeeld aan Speleologietochten door de grotten, waarbij je op een avontuurlijke manier door grotten gaat manouvreren. Of ja kan gaan klimmen, wat een erg populaire activiteit is in de Ardennen. Maar als je geen zin hebt in actie, dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een leuke GPS-Tocht, waarmee je de Ardennen kan verkennen. Je hoeft je dus nooit te vervelen.

Verblijven op onze camping Malmedy

Wilt u graag op vakantie naar Malmedy? Ontdek onze camping Malmedy in de Belgische Ardennen. Op Camping l’Eau Rouge kunt u verblijven op ons kampeerterrein met uw eigen tent of caravan of u kunt een stacaravan/ chalet Ardennen huren. Onze camping heeft comfortabele kampeerplaatsen en luxe chalets. Onze camping met zwembad Ardennen is erg fijn om te ontspannen na leuke dagactiviteiten in Malmedy.

Reserveren