Camping Belgische Ardennen

Bent u op zoek naar een avontuurlijke, maar ontspannen vakantie? Dan is een camping Belgische Ardennen iets voor u. De Belgische Ardennen biedt vele avontuurlijke activiteiten en leuke bezienswaardigheden. Daarnaast kunt u genieten van de rust, ruimte en de prachtige natuur.

Beleef de Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen kunt u al fietsend en wandelend verkennen. Hier vindt u prachtige natuur met mooie rivieren, beekjes, bomen en adembenemende uitzichten. U kunt bijvoorbeeld fietsen op de Ravels. Dit zijn fietspaden van voormalige spoorwegen en hier ontdekt u hele mooie plekken. Naast fietsen en wandelen, kunt u ook activiteiten ondernemen. Zo kunt u goed vissen in de Ardennen op forellen. U kunt ook mountainbiken, rafting, touwen parcours, kajakken of op een kabelbaan.

Camping L'Eau Rouge biedt ook vele leuke activiteiten als boogschutten, vissen en animatie. Op onze camping vindt u ook een buitenzwembad. Zo kunt u een actieve vakantie goed combineren met ontspanning. 

Omgeving stavelot

Formule 1 fan?

Camping L'Eau Rouge ligt in Stavelot en erg dichtbij het Circuit van Spa-Francorchamps. Als Camping Spa Francorchamps kunt u tijdens de Formule 1 bij ons terecht, maar ook wanneer er geen race is. Er is dan nog steeds genoeg te zien en te doen op het circuit. Meer over Circuit Spa Francorchamps.

Mooie steden in de Belgisch Ardennen

Een camping in de Belgische Ardennen heeft meestal al heel veel activiteiten op de camping. Maar als je eens toe bent aan wat ander vermaak, dan is een stedenbezoek natuurlijk hartstikke leuk. In de buurt van Camping L'Eau Rouge liggen een aantal steden die zeker de moeite waard zijn om een keer te bezoeken:

Unieke Camping Belgische Ardennen

Camping L'Eau Rouge is een geweldig camping Belgische Ardennen. Hier kunt u genieten van alles wat de Belgische Ardennen te bieden heeft. U kunt genieten van een Actieve vakantie in de Ardennen of juist helemaal bijkomen in alle rust. Camping L'Eau Rouge biedt ruime kampeerplaatsen aan en er is de mogelijkheid tot het huren van een comfortabele stacaravan. Ga naar camping Belgische Ardennen voor een heerlijke vakantie!

Meer over een vakantie in de prachtige Belgische Ardennen