Camping Ardennen

Camping Ardennen: genieten van rust en gezelligheid

Camping l'Eau Rouge is een kleine *** camping in de Ardennen waar u volop kunt genieten van uw rust, maar ook van een gezellige vakantiesfeer. Onze camping ligt midden in de prachtige natuur van de Belgische Ardennen en het riviertje l'Eau Rouge stroomt langs de camping. Daarnaast is het een camping met zwembad Ardennen, dus aan waterpret is absoluut geen gebrek op onze camping. Ook vissen behoort zeker tot de mogelijkheden!

Camping Eau Rouge staat al vele jaren bekend als een gezellige kleine camping met veel gasten die regelmatig terugkeren. Bij ons vindt u geen grootschalige activiteiten, maar in het hoogseizoen is er wel een animatieteam aanwezig dat leuke activiteiten voor de gasten organiseert. Ook is onze camping geliefd bij boogschutters. Rondom de camping bevindt zich een terrein dat hiertoe uitermate geschikt is. En natuurlijk niet te vergeten ligt de camping heel dicht bij het Formule 1 circuit van Francorchamps waardoor ook zeker de F1 liefhebbers ons weten te vinden. Dit is ideaal te combineren met een weekendje weg Ardennen!

Chalet huren Ardennen

Naast ons ruime kampeerterrein zijn er op Camping Eau Rouge ook diverse chalets te huren. Deze chalets bieden u natuurlijk net iets meer comfort, wat zeker in het voor- en naseizoen erg aangenaam kan zijn. De chalets/bungalow zijn gezellig ingericht en bieden plaats aan 4 of 6 personen. Bekijk uitgebreide informatie over de chalets.

Over de Ardennen

Camping ArdennenDe Ardennen staat bekend om de vele mogelijkheden op gebied van sport en avontuur en onze Ardennen Camping Eau Rouge is het ideale vertrekpunt voor activiteiten zoals wandelen, fietsen, kanoën en survival. Bij Kamperen Ardennen kunt u helemaal genieten van de natuur en de activiteiten.

Naast sportieve activiteiten in de Ardennen vindt u hier nog veel meer, zoals de gezellige dorpjes Malmédy en Stavelot en het iets grotere Spa, beroemd van het drinkwater wat u hier ook overal terugvindt. Ook voor de kinderen is er van alles te doen, de camping ligt bijvoorbeeld dicht bij Plopsa Coo. In de omgeving van Camping Eau Rouge is zoveel te doen dat u zich hier geen moment hoeft te vervelen.

Ook tijdens Formule 1 in Spa-Francorchamps, kunt u bij ons terecht op Camping Spa Francorchamps.

Een vakantie in de Ardennen is genieten voor jong en oud. Komt u ook naar Camping l'Eau Rouge? 

Boeking aanvragen