Camping in de Ardenne

Kent u dat bijzondere gevoel op een camping: vroeg in de ochtend uit de tent of caravan stappen, frisse lucht inademen en ontspannen genieten van de rust, ruimte en de prachtige natuur van de Ardennen.

Alle ingrediënten voor het echte kampeergevoel vindt u op camping l'Eau Rouge in de Ardennen: ruime plaatsen met elektriciteitsaansluiting en de prachtige natuurlijke omgeving van een camping in de Belgische Ardennen. De natuur in de Ardennen is een ware bron van inspiratie. Voor ons is de natuur erg belangrijk, dit ziet u terug in alle facetten op en rond onze camping in de Ardennen. Ga Kamperen Ardennen!

Fietsen en wandelen rondom Camping Ardennen

Op en rond Camping L’Eau Rouge in de Ardennen is van alles te beleven. De omgeving onderscheidt zich met name door de schitterende wandel- en fietsroutes. Een uitermate geschikte uitkomst om de Ardennen al fietsend te verkennen zijn de Ravel fietspaden. Dit netwerk bestaat uit nieuwe fietspaden die zijn voorbehouden voor niet gemotoriseerd verkeerd en op voormalige spoorwegen zijn geplaatst.

Camping Ardennen

Activiteiten Camping Ardennen

Voor de actievelingen onder ons is er nog veel meer te beleven in en rondom onze camping in de Ardennen. Zo zijn er veel plaatsen waar vissers forellen uit de Waalse wateren kunnen halen en worden er regelmatig handboog toernooien georganiseerd. Onze camping in de Ardennen ligt in Stavelot. Stavelot biedt veel bezienswaardigheden, zoals de Grotten van Hotton, Slot Reinhardstein, Waalse mijnen, het attractiepark Plopsacoo en uiteraard niet te vergeten: het F1 Circuit Spa Franchorchamps.

Boek snel uw kampeerplaats of chalet bij Camping L’Eau Rouge in de Ardennen.