Bungalow Ardennen

Kunt u ook zo genieten van de natuur, de frisse lucht en rust en ruimte om u heen? Dan is een vakantie in de Ardennen echt iets voor u. De Ardennen staat bekend om haar prachtige natuur met mooie bossen en leuke riviertjes. U kunt niet alleen genieten van de prachtige natuur, maar ook van alle activiteiten die te beleven zijn in de Ardennen.

Genieten van de Ardennen

Houdt u van een actieve vakantie waarin u niet vaak stil zit? Dan kunt u zich in de Ardennen goed vermaken. Hier kunt u bijvoorbeeld mooie wandelingen en fietstochten maken door de natuur. Voor de echte sportievelingen zijn er genoeg bergen, rotsen en woeste bossen om doorheen te gaan. Of u kunt vissen in de kringelende riviertjes van de Ardennen. U kunt ook survivallen met het gezin of met een kano de omgeving verkennen.

Bungalow Ardennen

Een dagje uit in de Ardennen

Wilt u een dagje iets anders dan de natuur zien? Dit kan ook in de Ardennen. U kunt bijvoorbeeld ontspannen in een Spa, een echte wolf ontmoeten in het wolvencentrum of naar pretpark Plopsa Coo. Wist u dat u ook kunt boogschieten? Deze stoere hobby kunt u uitoefenen op onze camping l'Eau Rouge.

Ontdek de omgeving

Bungalow Ardennen

Wanneer u echt tot rust wilt komen in de Ardennen, kunt u terecht in onze comfortabele chalets. Camping l'Eau Rouge biedt chalets aan, deze worden ook wel bungalows of stacaravans genoemd. De chalets zijn ideaal voor het weer van de Ardennen. Het weer is namelijk niet altijd goed voorspelbaar in deze omgeving. De chalets zijn erg ruim en praktisch ingericht in een landelijke stijl. Lees meer over Bungalow Ardennen van l'Eau Rouge.

Lees meer of  bekijk de prijzen