Gegevens

Je bent er bijna...

Boeking afronden

Als we jouw boeking af willen ronden, dan hebben we nog enkele gegevens van je nodig; daarna zorgen wij voor de rest. Trouwens, denk je er ook aan om nog even alle gegevens uit de vorige stap goed na te kijken?

Let op! Het gaat om een aanvraag; jouw reservering is pas definitief als je een bevestiging en reserveringsnummer per e-mail ontvangen hebt. Wij zullen jouw aanvraag binnen 24 uur na ontvangst in behandeling nemen.


Jouw gekozen verblijf

In de vorige stap koos je voor het volgende verblijf, wil je toch nog je verblijf wijzigen? Dat kan, ga dan terug naar de vorige stap.

4-persoonschalet aan de bosrand

4-persoonschalet aan de bosrand

Lekker vrij genieten van de natuur!

  • Van alle gemakken voorzien
  • Twee slaapkamers
  • Eigen badkamer en apart toilet
  • Vrij uitzicht op het bos en l'Eau Rouge

Periode

Je koos de onderstaande periode om bij ons vakantie (of weekend) te komen vieren.


Jouw gezelschap

Bij ons is iedereen in alle maten en vormen welkom: jij alleen, jij met je kleine familie, jij met je grote familie, jij met al je fiets- of wandel-vrienden en ga zo maar door. Alleszins; wij vinden het leuk als je komt!

+ -
+ -
+ -
+ -
Kamperen: maximaal 2
Chalet: maximaal 1

Extra’s

Vink hieronder de extra’s aan waar je gebruik van wenst te maken tijdens je vakantie. Als je je reservering gedaan hebt en er schiet je toch nog wat te binnen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.


Jouw gegevens

Om jouw reserveringsaanvraag goed af te ronden, hebben we nog enkele persoonlijke gegevens van je nodig. Klik – nadat je alles goed gecontroleerd hebt – op “Reservering afronden” om je reservering te verzenden.

Uiteraard gaan wij héél zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens.

Reserveren

Door te reserveren ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Deze kan je natuurlijk altijd nalezen op de website. Heb je nog vragen daarover (of over iets anders)? Neem contact met ons op.

Overzicht van jouw verblijf