Vakantie op een Echte Ardennencamping

Even geen stress, drukte, tablets, vergaderingen of huiswerk. Gewoon even helemaal weg. Als u ook even wilt ontsnappen aan de drukte en hectiek van de dag dan is een Ardennencamping echt iets voor u. Bij camping L’eau Rouge in de Ardennen komt u helemaal tot rust in de prachtige omgeving van de Belgische Ardennen terwijl de kinderen zich vermaken in het heerlijke buitenzwembad. Dat is toch echt vakantie?

ardennencamping

Ardennencamping voor het hele gezin.

Of u nu komt voor de rust, de natuur, de mooie steden of het circuit van Spa, op onze Ardennencamping heeft iedereen een topvakantie. Onze camping is gelegen in het plaatsje Stavelot in de Belgische Ardennen en ligt onder andere vlakbij de grotten van Hotton, de abdij van Stavelot en de Unesco Waalse mijnen. Tevens staan de Ardennen bekend om de prachtige wandelroutes en adembenemende vergezichten. Kortom: In de Ardennen hoeft niemand zich te vervelen.
Ook op onze Ardennencamping is van alles te doen zo vind u op onze camping onder andere:

  • Een leuke speeltuin voor de kinderen
  • Diverse sportvelden voor de sportievelingen
  • Een kantine met terras voor een lekker hapje of drankje
  • Buitenzwembad met massagehoek
  • Leren Boogschieten
  • Wifi op het hele terrein á €2, - per 24 uur.

Boek nu ook uw verblijf op onze Ardennencamping.

Ja, Ik wil ook naar de Ardennen!

ardennencamping

Ardennencamping vlakbij Spa.

Aan een echte autosportliefhebber hoeven wij niet uit te leggen dat Spa een bijzondere plek is.
Regelmatig vinden er op het circuit van Spa verschillende soorten races plaats met als hoogtepunt de Formule 1 grand prix van Spa. Camping L’eau Rouge is gelegen op steenworp afstand van het circuit van Spa Francorchamps en jaarlijks verzamelen vele Formule 1 fans zich op onze Ardennencamping om Max verstappen te supporten. Bent u er de volgende keer ook bij?

Kom ook de sfeer beleven van de Formule 1 en boek nu uw campingplaats tijdens de Grand-prix van spa.

 

Nu boeken.