Ardennen Camping

Op zoek naar rust tijdens je vakantie in de Belgische Ardennen

De Ardennen in België is al vele decennia lang een populaire streek om je vakantie door te brengen, zowel voor inwoners van België als voor Nederlanders. Jaarlijks trekken vele duizenden vakantiegangers richting de Ardennen om daar hun welverdiende zomervakantie of een heerlijke voorjaars- of herfstvakantie door te brengen op één van de mooie campings. Ook wij kunnen je deze rust bieden op onze kleine Ardennen camping Eau Rouge, die van alle gemakken is voorzien en ideaal is qua ligging.

Reserveer je vakantie op Eau Rouge

Kleinschalig en gezellig

Wij willen ons graag onderscheiden van andere campings door het onze gasten zo veel mogelijk naar de zin te maken. Daarom zijn we een kleinschalige camping waar onze gasten centraal staan. Wij weten precies wie onze gasten zijn en geven je dan ook graag persoonlijke aandacht. Is er een probleem dan lossen we dat zo snel mogelijk voor je op indien mogelijk. Gezelligheid is voor ons het sleutelwoord. Wij gaan er vanuit dat onze gasten voor hun plezier op onze camping verblijven en dus doen wij er alles aan om je een fijne tijd te laten hebben tijdens je verblijf in de Ardennen.

In de periode van 1 oktober tot en met 31 december kunt u terecht voor het wildseizoen Ardennen. Hier wordt in de gezellige en knusse plaatsen veel wild vlees gegeten vanwege het jachtseizoen. U kunt dan genieten van veel culinaire hoogstandjes en de prachtige herfst natuur.

Geniet in het zwembad op onze camping

Ardennen CampingDe camping beschikt over een eigen zwembad. Ideaal om even af te koelen na een warme dag of om de kinderen heerlijk van het water te laten genieten terwijl je zelf vanaf de kant op een ligstoel toekijkt. Het zwembad is gratis toegankelijk voor onze gasten. Meer over onze camping met zwembad Ardennen.

Het F1 circuit van Francorchamps

Bij Formule 1 liefhebbers is Francorchamps natuurlijk zeer bekend. Het is het dichtstbijzijnde F1 circuit vanuit Nederland waar wedstrijden op dit hoogste niveau worden verreden. Vooral nu Nederland weer meedoet met een succesvolle coureur zullen vele landgenoten de weg naar dit circuit weten te vinden. Het is goed te weten dat camping Eau Rouge dichtbij het circuit ligt. Dus een ideale gelegenheid om je vakantie te combineren met het bezoeken van een wedstrijd. Want natuurlijk wordt er op dit circuit niet alleen Formule 1 gereden maar vinden er ook andere spannende racewedstrijden plaats.

Geniet van de prachtige natuur

De Ardennen zijn natuurlijk bij uitstek geschikt voor heerlijk lange wandelingen en fietstochten. Houd wel rekening met het glooiende landschap, dit is voor sommige fietsers en wandelaars best een uitdaging. Maar ook als je niet de conditie van een sportman hebt zijn er prima wandel- en fietsroutes in de omgeving van diverse afstanden. Wij kunnen je daar vanzelfsprekend over adviseren dus aarzel niet en vraag om informatie.

Meer over Camping Ardennen

Houd je meer van steden bezoeken en winkelen?

Ben je niet zo’n Formule 1 fan maar houd je wel van winkelen? Ook daar is volop gelegenheid. De gezellige dorpen en steden in de directe omgeving van Camping Eau Rouge zijn gemakkelijk te bereiken. Je kunt er gezellig winkelen en cultuur snuiven. En niet te vergeten heerlijk eten, want daar is Vlaanderen natuurlijk wereldberoemd om: Wij Vlamingen houden van lekker eten. Je vindt in iedere plaats in de omgeving uitstekende restaurants. Zoek je iets speciaals, vraag het ons dan, wij kunnen je zeker een goede suggestie doen. 

Kom je ook vakantie vieren op Camping l' Eau Rouge? We heten je van harte welkom! Meer over Campings Ardennen 2018.

Reserveer je vakantie op Eau Rouge