Wandelen in Stavelot

Wandelen in en rond Stavelot in de provincie Luik wordt een stuk gemakkelijker met de volledig geactualiseerde wandelkaart die door het Nationaal Geografisch Instituut is opgesteld. Stavelot heeft heel wat troeven: het is een mooie stad, de watervallen van Coo, het circuit van Francorchamps en de Hoge Venen liggen vlakbij. Kortom een leuke activiteit tijdens uw vakantie in de Belgische Ardennen.

28 bewegwijzerde wandelingen

De topografische kaart op schaal 1:25.000 toont het beeld van het grondgebied van Stavelot, Francorchamps, Coo en Hockai. Je vindt er maar liefst 28 bewegwijzerde wandelingen met afstanden die variëren tussen 2,5 en 13,5km.

Met plattegrond en kleurenfoto’s

Naast de ingetekende trajecten zijn ook de vertrekpunten, de routenummers en de tekens van de bewegwijzering afgebeeld. In de legende worden deze nogmaals opgesomd en aangevuld met de afstanden en de moeilijkheidsgraad. Bovendien zijn de trajecten van lange afstandwandelpaden GR 5, GR 14, GR 571 en de RAVeL opgenomen. Op de ommezijde vind je een plattegrond van de stad Stavelot, een aantal kleurenfoto’s en uitgebreide toeristische informatie over de regio in de drie landstalen.

Praktische info

De prijs van de kaart bedraagt € 7,50. Ze is te koop bij de receptie van Camping L’Eau Rouge 

Lees hier waarom een wandelvakantie Ardennen de ideale vakantie is!