Brocantemarkt Stavelot - 30 juni 2013

Geniet u ook zo van rondstruinen en leuke vondsten ontdekken bij markten in het buitenland? In de omgeving van Camping L'Eau Rouge vindt u verschillende gezellige en leuke markten.

Eens per jaar wordt het centrum van het historische Stavelot voor verkeer afgesloten en wordt er een grote brocantemarkt gehouden. Deze zal elk jaar eind juni plaats vinden Het is een gezellige, zomerse rommelmarkt waar je vele interessante vondsten kunt doen. klik hier voor de exacte datum.

Donderdags vindt de wekelijkse markt in Stavelot plaats, op het voorplein van de Abdij. Dit is een gezellige markt zoals je die overal vindt: marktkramen met allerlei fruit, groenten, gebraden kip, bloemen, noem maar op! In de buurt van onze camping in Stavelot.

Markten vlakbij Camping L’Eau Rouge - Spa

In Spa is er wekelijkse een brocantemarkt die elke zondag in het centrum gehouden wordt van 8:00-13:00 uur. Spa ligt op ongeveer 20 minuten rijden van Camping L’Eau Rouge.

Markten vlakbij Camping L’Eau Rouge - Luik

Elke vrijdag vindt in de Simenonwijk van Luik een rommelmarkt van Saint-Phollien plaats die de gehele dag duurt. Het hele jaar door wordt elke zaterdag in Luik de markt van Amercoeur gehouden. En elke zondag wordt in Luik van 8:00-14:00 uur langs de Quai de Maestricht de La Batte-markt gehouden, met groente, fruit, kaas, boeken en planten. Het is de grootste en oudste markt van België. Luik ligt op ongeveer 40 minuten rijden van Camping L’Eau Rouge.

Overige markten vlakbij Camping L’Eau Rouge

In Welkenraedt wordt het hele jaar door elke zondag van 7:00-13:00 uur een grote brocante- en rommelmarkt gehouden op het Place des Combattants. In Malmédy wordt eind november een herfstrommelmarkt georganiseerd. Welkenraedt ligt op ongeveer 35 minuten rijden van Camping L’Eau Rouge en Malmédy op 15 minuten rijden.