Recreatie en animatie team

De gehele bouwvak en de meivakantie is er een recreatie team aanwezig op Camping L'Eau Rouge. Het animatieteam organiseert zowel activiteiten voor de kleintjes, als de rest van het gezin. Zo is er voor jong en oud genoeg te beleven op onze camping.

Camping L'Eau Rouge is een kleine gezinscamping, verwacht van ons geen grote shows, maar ons team heeft er plezier in om verschillende activiteiten te organiseren. Er worden activiteiten georganiseerd als sporttoernooitjes (vollybal, voetbal etc.), droppings, wandelingen, spokentochten, kinderkermis, pannenkoeken bakken of bijvoorbeeld stoepkrijten en andere  leuke knutselactiviteiten.

Verder is er een muziekkelder dat een prima uitkomst biedt bij regenachtig weer. Vroeg in de avond wordt hier een kinderfilm getoond en wat later op de avond wordt het programma afgestemd op de ouderen. 

Ballonartiest Rolando

Rolando komt elk jaar een paar weken naar de camping. Hij geeft dan workshops voor beginners en volwassenen, dit is elk jaar heel erg leuk. Rolando neemt 5000 ballonnen mee als hij komt en maakt de mooiste dingen (hij moet toch in training blijven nietwaar). Hij maakt heel veel kinderen en ouderen gelukkig met zijn creaties. Kortom een leuke activiteit voor jong en oud.  

Meer informatie over ballonartiest Rolando is te vinden op www.feestmetrolando.nl