Boogsport op Camping L’Eau Rouge

Met enige trots kijken we naar de wedstrijduitslagen van 3D-archery waar we kampioenen ontwaren die ooit bij ons zijn begonnen. Gebruik jouw verblijf op Eau Rouge om te ontdekken of je aanleg hebt voor deze prachtige sport. In het hoogseizoen wordt er tweemaal per dag les gegeven voor kinderen en volwassenen. Word jij de nieuwe Wilhelm Tell?

Vind jij het leuk om je handboogsportkennis te delen met onze gasten?

Met open armen worden ze ontvangen: de mensen die hun sport willen delen met onze gasten. Dus waarom jij niet? Als je ziet dat je bij een (jong)volwassene iets hebt losgemaakt, dat je misschien een talent hebt ontdekt en als dit talent dan echt iets in deze sport gaat betekenen stond jij aan de basis ervan. Dit geeft enorm veel voldoening. Het is dankbaar werk en de bedankjes die je in ontvangst neemt van deze ’leerlingen’ maken dat jouw dagen als handbooginstructeur op camping Eau Rouge omvliegen. Dus meld je aan!

Wedstrijden en bosparcoursen: uitermate geschikt voor de gevorderde schutters 

Voor de gevorderde schutters worden er wedstrijden georganiseerd en de beide bosparcoursen kunnen naar hartenlust worden benut. Bij voldoende animo worden er 3D-targets uit de voorraad gehaald en in het bos uitgezet. Voor ”elk wat wils”. En buiten de lessen staat de handboogbaan voor iedereen ter beschikking. Lidmaatschap van een handboogclub is voldoende om buiten de camping te kunnen schieten.

Kunnen wij bij camping Eau rouge terecht met onze handboogvereniging?

Dan bent u zeker niet de eerste. Met regelmaat ontvangen we handboogclubs uit de Benelux die hun vaardigheden oefenen op onze buitenbanen, gekoppeld aan een leuk verblijf in onze luxe huurchalets, een barbecue, een ontbijtje of een maaltijdje, een onderling wedstrijdje, och de dagen vliegen zo voorbij. Vele mogelijkheden zijn bespreekbaar, dus neem snel contact op met Franka.

Wat biedt camping Eau rouge nog meer voor handboogschutters?

Het kampeerseizoen wordt geopend in het paasweekend, met ”Boucle d’Eau Rouge”, ofwel in goed Nederlands: ”rondje Eau Rouge”. Dit evenement heeft zijn vaste plaats veroverd in menige handboogagenda. De organisatie beschikt dan over vele landerijen in de nabije omgeving. Hellingen, rivieroevers, weilanden, moerassen, boslandschappen, open stukken, de omgeving is prachtig en biedt volop gelegenheid om de 3D-targets zeer uitdagend weg te zetten. Een must voor elke liefhebber!