Animatie in de zomervakantie

Voor ieder wat wils

Animatie in de zomervakantie? Gedurende de bouwvak is er op Camping l’Eau Rouge een animatieteam aanwezig dat voor het nodige entertainment zorgt. Het entertainment op onze camping past bij de gehele sfeer van de camping en is dus heel gemoedelijk en kleinschalig. Natuurlijk wordt er gedacht aan de kleintjes, maar ook zeker aan de rest van het gezin zodat iedereen gezellig kan meedoen.

Welke activiteiten kunt u zoal verwachten?

Wij organiseren leuke sporttoernooitjes bijvoorbeeld voetbal en volleybal, maar ook droppings en spooktochten over de camping en in de nabije omgeving van de camping. Ook wordt er geknutseld, gestoepkrijt, raketten geschoten en zijn er nog allerlei andere verrassende activiteiten die je zeker niet mag missen. de Animatie in de zomervakantie is echt top!

Maar ook zonder het animatieteam is er altijd iets te doen op Camping l’Eau Rouge. We zijn al bekend bij boogschieters door onze prachtige faciliteiten. Voor de jeugd hebben we een muziekkelder waar films worden vertoond en wat een gezellige ontmoetingsplek is voor de kids op de camping.

Heeft u er al zin om de Ardennen te ontdekken vanaf Camping l’Eau Rouge? U bent van harte welkom op onze camping!

Is animator zijn trouwens echt iets voor jou? Wij zoeken altijd nog toffe animatoren voor de mei- en zomervakanties.


Algemeenrecreatie

geplaatst op 12-07-2016 door Domaine de l' Eau Rouge

Terug naar nieuwsoverzicht